.

.

K Optic preia costurile pentru expedierea și returnarea produselor, astfel livrarea este gratuită.

După ce ați plasat comanda și aceasta a fost procesată, veți primi un e-mail de confirmare de la KOptic.ro. Acest e-mail va conţine informaţii privind expediţia şi procedura de urmărire a acesteia.

Puteți urmări comanda și descărca factura din contul de client accesând linkul Istoric și detalii comenzi, după logare. Dacă nu aveți cont, puteți urmări comanda accesând linkul Urmărire comandă.

Produsele comercializate sunt livrate folosind servicii de curierat rapid. Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

K Optic onoreaza comenzile plasate doar pe teritoriul Romaniei.

Livrarea se face prin serviciul de curierat Dragon Star, termenul de livrare fiind 1-3 zile lucrătoare, după confirmarea comenzii si in functie de ora la care plasati comanda.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curier, in prezenta curierului si sa solicitati intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Dacă există probleme în legătură cu livrarea dvs. sau dacă primiţi alt produs decât cel comandat, sau dacă primiţi un număr greşit de produse, contactaţi imediat serviciul pentru clienţi. Eroarea trebuie să fie semnalată într-un interval de timp rezonabil.

0
0