.

.

Informatii despre site

Site-ul web KOptic.ro este administrat de S.C. KOPTIC ONLINE DEVELOPMENT S.R.L cu sediul social in Bucuresti, Drumul Valea Furcii nr. 111C, camera 1, sector 6, numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti: J40/10953/03.09.2020, CIF 42999867, Capital Social 500 lei, IBAN: RO23BACX0000002056927001 Unicredit Bank. 

Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului KOptic.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet.

KOptic.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor din prezenta pagina iti exprimi acordul pentru a primi comunicari sau oferte in scop comercial din partea S.C. KOPTIC ONLINE DEVELOPMENT S.R.L. Datele personale oferite vor fi procesate conform politicii de prelucrare a datelor personale ale S.C. KOPTIC ONLINE DEVELOPMENT S.R.L. Te poti dezabona oricand de la primirea acestor mailuri accesand linkul de dezabonare din partea inferioara a mailurilor primite sau marcand mailul ca si spam sau trimitand un mail catre dezabonare@koptic.ro cu subiectul Dezabonare.

Drepturile de autor

Informatiile publicate pe KOptic.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii KOPTIC ONLINE DEVELOPMENT S.R.L care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail hello@koptic.ro.

Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul KOptic.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea KOPTIC ONLINE DEVELOPMENT S.R.L - administrator site, respectiv prin telefon sau email. Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii nu echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii, in termen de 7 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 1 - 3 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresa livrare, modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi. Termenul de procesare a comenzii este de 1-3 zile lucratoare.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Limitare raspundere KOptic.ro

Site-ul KOptic.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului KOptic.ro, in totalitate sau partial.

Politica de livrare

K Optic preia costurile pentru expedierea și returnarea produselor, astfel livrarea este gratuită.

După ce ați plasat comanda și aceasta a fost procesată, veți primi un e-mail de confirmare de la KOptic.ro. Acest e-mail va conţine informaţii privind expediţia şi procedura de urmărire a acesteia.

Puteți urmări comanda și descărca factura din contul de client accesând linkul Istoric și detalii comenzi, după logare. Dacă nu aveți cont, puteți urmări comanda accesând linkul Urmărire comandă.

Produsele comercializate sunt livrate folosind servicii de curierat rapid. Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

Livrarea se face prin serviciul de curierat Dragon Star, termenul de livrare fiind 1-3 zile lucrătoare, după confirmarea comenzii si in functie de ora la care plasati comanda. K Optic onoreaza comenzile plasate doar pe teritoriul Romaniei.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curier, in prezenta curierului si sa solicitati intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Dacă există probleme în legătură cu livrarea dvs. sau dacă primiţi alt produs decât cel comandat, sau dacă primiţi un număr greşit de produse, contactaţi imediat serviciul pentru clienţi. Eroarea trebuie să fie semnalată într-un interval de timp rezonabil.

Politica de retur

CUM RETURNEZ UN PRODUS?

În vederea returnării unui produs, vă rugăm să urmariti pasii de mai jos:

1.     Accesati pagina Contact din site-ul nostru www.koptic.ro

2.     In campul Trimite un mesaj selectati Asistenta retur

3.     In cazul in care sunteti conectat la contul dumneavoastra, puteti, optional, sa Selectati referinta (numele comenzii de tipul AHBZILBUM)

4.     Introduceti Adresa de e-mail

5.     Descarcati Formular de retur * (acest formular este un model si nu este obligatoriu in aceasta forma) si completati-l cu datele aferente comenzii dumneavoastra apoi incarcati-l completat integral apasand butonul Alege un fisier.

6.     Completati campul Mesajul tau daca aveti notificari suplimentare

7.     Selectati butonul Trimite.

8.     In cel mai scurt timp posibil vom trimite curierul pentru a ridica coletul de la dvs sau veti putea chema curierul, in functie de zona in care locuiti.

*formularul de retur este un model și nu este obligatoriu.

 

 CE TREBUIE SA MAI STIU REFERITOR LA RETURUL DE PRODUSE?

 K Optic oferă retur gratuit pentru clienții săi pentru primul produs returnat.

Incepand cu cel de-al doilea produs returnat, costul de retur este suportat de catre Client.

Procedura se poate efectua in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care Clientul intra in posesia fizica a produsului.

Asigurați-vă că produsul este cel livrat de catre K Optic – a se vedea Lotul unic al produsului/ Cod “Exemplar Unic” care este trecut pe bratul drept al produsului precum si in factura si in poza disponibila in Contul dumneavoastra de client de pe www.koptic.ro.

Asigurați-vă că produsul este returnat în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile aferente, ambalajele individuale, toate certificatele de garantie si de autenticitate.

Returnati produsul pe care nu il mai doriti in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: probat, dar nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, fara garieturi, inclusiv cu accesorii sau cutie.

Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte).

Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou,

Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, returnarea va fi refuzata.

Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea.

Returnarea va fi completă după ce vom recepționa și examina produsul. Pentru produsele care prezintă urme de uzură sau folosire sau care au fost deteriorate, ne rezervăm dreptul de a nu le accepta.   

Ne rezervam dreptul de a limita serviciul de Retur in cazul unor retururi repetate iar Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin e-mail, atunci cand se constata un comportament incorect.

Suma platita de Client se va rambursa in contul bancar comunicat de catre acesta prin intermediul Formularului de retur, in termen de 14 zile de la data receptionarii de catre vanzator a produsului returnat.

Anulare comanda

KOptic.ro (administrat de S.C. KOPTIC ONLINE DEVELOPMENT S.R.L.) nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, KOptic.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

KOPTIC ONLINE DEVELOPMENT S.R.L face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, KOptic are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

·         preturile afisate pe site-ul KOptic.ro sunt rezultatul unei erori tehnice;

·         produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;

·         datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

Garantii

Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator). Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

Garantia este o obligatie legala a vanzatorului (garantie legala de conformitate)

Garantia este de doi ani de zile, de la data achizitiei.

Litigii

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, parţile putându-se adresa instantei de judecata competente de la sediul comerciantului/vanzatorului KOPTIC ONLINE DEVELOPMENT S.R.L.., respectiv Judecatoria Sector 6 Bucuresti.

Politica de confidentialitate

K Optic apreciază încrederea pe care o manifestați navigând pe site-ul nostru, scriindu-ne sau înscriindu-vă pe forumul nostru, de aceea dorim să vă asigurăm că nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte părți baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale.

Informațiile cu caracter personal ale clientului/utilizatorului pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform cerințelor Regulamentului European privind Protecția Datelor cu Caracter Personal (The General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679), K Optic are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Prelucrarea datelor este realizata de catre S.C. KOPTIC ONLINE DEVELOPMENT S.R.L, cu sediul social in Bucuresti, Drumul Valea Furcii nr. 111C, camera 1, sector 6, numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti: J40/10953/03.09.2020, CIF 42999867.

Scopul colectării datelor este:

 Răspunsul la solicitările transmise pe email sau telefonic, cu privire la produsele și serviciile noastre

 Utilizarea forumului de discuții

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele solicitate, aveți și posibilitatea de a folosi alte modalități de contact.

În cazul în care este necesar, vom externaliza către alte companii anumite sarcini contribuind la serviciile noastre în numele nostru, în cadrul acordurilor de prelucrare a datelor. Este posibil, de exemplu, să furnizăm date cu caracter personal către agenți, contractori sau parteneri autorizați pentru găzduirea bazelor noastre de date, a site-ului web, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a vă trimite informațiile pe care ni le-ați solicitat.

Tertii care au acces la aceste date sunt Magazinele Partenere K Optic, companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing. 

Vom partaja sau permite accesul la astfel de informații NUMAI furnizorilor externi de servicii după cum este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre. Aceste informații nu pot fi utilizate de către furnizorii externi de servicii pentru orice alte scopuri și sunt obligați prin contract să respecte confidențialitatea datelor personale încredințate.

In cazul plasarii unei comenzi, prelucrarea datelor este realizata de catre S.C. KOPTIC ONLINE DEVELOPMENT S.R.L si, dupa caz, Magazinul Partener K Optic caruia i se aloca comanda.

SC Catalina Optic SRL

SC Medical Optik SRL

SC Centrul Optic Munteanu SRL

SC Ochio SRL

SC Optilux Srl

SC Optica Veszi  SRL

SC Anamar OPtimac SRL

SC Vladi Optic SRL

SC Spot Optik Srl

SC Optical Lens Eyes SRL

SC Vedere SRL

SC Orange Optic SRL

SC Clarity Express SRL

                                    

In scop de marketing, au acces la date platformele Facebook, Google, Mailchimp.Pentru livrarea comenzii, datele sunt accesate de catre firmele de curierat.

Date de trafic colectate: adrese IP.

Toate transferurile de date cu caracter personal către terțe părți vor fi efectuate cu notificarea dumneavoastră anterioară și, după caz, cu acordul dumneavoastră. Orice transferuri de date cu caracter personal în alte țări decât cele pentru care a fost luată o decizie de adecvare în ceea ce privește nivelul de protecție a datelor de către Comisia Europeană, după cum este prezentat la adresa http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm, au loc pe baza unor acorduri contractuale ce utilizează clauzele contractuale standard adoptate de Comisia Europeană sau alte garanții corespunzătoare, în conformitate cu legea în vigoare.

Drepturile utilizatorului

Beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Departamentul relații cu Clienții, la adresa de e-mail office@ koptic.ro, sau prin poștă la K Optic, strada Carol Davila, Nr. 85, Sector 5, cod postal 050456, Bucureşti.
De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Dreptul de intervenție asupra datelor se aplică pentru:

 rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
 transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;
 notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Revizuiri ale politicii

 K Optic poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste politici prin actualizarea acestora. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați aceasta pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoștință Condițiile de Utilizare actualizate.

Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de KOPTIC ONLINE DEVELOPMENT S.R.L, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti contacta in orice moment Responsabilul KOptic.ro cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin e-mail la adresa: hello@koptic.ro

De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei. Numar de inregistrare ANSPDCP: 28896.

Politica Cookies

Pentru a asigura buna funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor fac acest lucru.

Ce se înțelege prin cookie-uri?

Cookie-ul este un fișier text de mici dimensiuni pe care un site îl salvează în calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil atunci când îl vizitați. Datorită cookie-urilor, site-ul reține, pe o perioadă de timp, acțiunile și preferințele dumneavoastră (login, limbă, dimensiunea caracterelor și alte preferințe de afișare). Astfel nu mai trebuie să le reintroduceți ori de câte ori reveniți la site sau navigați de pe o pagină pe alta.

Cum folosim cookie-urile?

Site-ul nostru (inclusiv varianta pentru dispozitive mobile) folosește atât cookie-uri de sesiune cât și cookie-urile persistente. Cookie-uri de sesiune vă permit să navigați de la o pagină la alta în cadrul site-ului nostru, precum și reținerea oricăror informații pe care le introduceți. Un cookie de sesiune este șters atunci când închideți browserul sau după o perioadă scurtă de timp. Cookie-uri persistente permit site-ul nostru să-și amintească preferințele și setările dvs. atunci când vizitați site-ul nostru în viitor. Cookie-uri persistente expiră automat după o anumită perioadă de timp. Cookie-urile sunt utilizate în următoarele moduri pe site-ul nostru:

Google Analytics, Adwords - folosim serviciul Google Analytics pentru a afla informații despre modul în care utilizați site-ul nostru. Folosim aceste informații pentru a compila statistici și pentru a ne ajuta la îmbunătățirea site-ului nostru. Google utilizează cookie-uri, ca parte a acestui proces, pentru a colecta informații anonime, inclusiv numărul de vizitatori, proveniența, paginile vizitate și durata de timp petrecută pe site-ul nostru.

Facebook Pixel - in vederea optimizarii interactiunii dvs cu continutul online furnizat de K Optic pe platforma de socializare.

Autentificare - folosim cookies de sesiune pentru a vă permite să utilizați serviciile care necesită autentificare.

Versiune pentru dispozitive mobile - folosim cookies persistente și cookies de sesiune pentru a permite funcționarea eficientă în funcție de dispozitivul folosit și pentru amintirea preferințelor și setărilor (de exemplu, schimbarea navigării implicite mobil/desktop).

Acceptul de utilizare cookie - pentru a memora opțiunea dumneavoastră, folosim un cookie valabil timp de 3 luni.

Cum puteți controla cookie-urile?

Puteți controla și/sau șterge cookie-urile după cum doriți – pentru detalii, consultați site-ul allaboutcookies.org. Puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browserelor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceți acest lucru, este posibil să fiți nevoit să setați manual unele preferințe, de fiecare dată când vizitați site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opțiuni să nu funcționeze.

Continuând să utilizați site-ul nostru, fără a schimba setările, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor așa cum este descris mai sus.

Acest site utilizeaza cookie-uri

Acest site foloseste cookie-uri. Prin acceptarea acestor termeni si conditii va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor conform Regulamentului (UE) 2016/679.

Modalitati de plata

Modalitatile de plata acceptate pe KOptic.ro sunt:

1.  plata ramburs.

2. plata prin virament bancar. In functie de Magazinul Partener de la care faceti achizitia/achizitiile, plata prin virament bancar se efectueaza in urmatoarele conturi:

1  

Catalina Optic

SC Catalina Optic SRL

Raiffeisen Bank

RO16RZBR0000060000646707 

2  

Medical Optik

SC Medical Optik SRL

ING Bank

RO10INGB0000999901637412

3  

Centrul  Oftalmologic  Prof. Dr. Munteanu

SC Centrul Optic Munteanu SRL

Unicredit Bank Timisoara

RO12BACX0000000772922000

4  

Reteaua Ochio

SC Ochio SRL

Banca Transilvania

RO98BTRLRONCRT0496789601

5  

Optica Ra

SC Optilux Srl

BRD

RO32BRDE240SV19658312400

6  

Optica Veszi 

SC Optica Veszi  SRL

BCR

RO66RNCB0015030328390001

7  

Optimac

SC Anamar OPtimac SRL

ING Bank

RO43INGB0000999905186727

8  

Optione

SC Vladi Optic SRL

Banca Transilvania

RO26BTRLRONCRT00H8076502

9  

Q Optics Boutique

SC Spot Optik Srl

Banca Transilvania

RO06BTRLRONCRT0247477201

10  

X Optic

SC Optical Lens Eyes SRL

BRD

RO39BRDE240SV08508992400

11  

Optica Vedere

SC Vedere SRL

ING Bank Magheru

RO10INGB0000999907513187

12  

Optica Orange

SC Orange Optic SRL

ING Bank - Suc.Dorobanti

RO61INGB0000999901721175

13  

Optik Gallery 

SC Clarity Express SRL

BCR

RO82RNCB0070148849530001

 

 

In functie de disponibilitate produsele pot fi:

·        • In stoc – Exista cel putin o bucata in stoc.

·        • Stoc epuizat - Produsul nu mai este disponibil in stocul Magazinelor Partenere

Garantia produselor

Toate produsele beneficiază de o garanţie de 2 ani de zile. Garantia produselor Termenii si conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legale: ordonanta Guvernului nr. 21 / 1992 privind protectia consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Perioada de garantie este mentionata in certificatul emis de producator / importator si incepe sa curga de la data inscrisa in factura de achizitie.

Durata termenului de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data la care s-a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate sau s-a predat produsul persoanei desemnate de catre acesta pana la data aducerii produsului in stare normala de utilizare, respectiv data notificarii in scris in vederea ridicarii produsului sau predarii efective a produsului catre consumator.

Responsabilitatile clientului

Conditiile de garantie nu se aplica pentru problemele sau daunele cauzate de client sau in circumstante cum ar fi, dar fara a se limita la urmatoarele:

·        • s-a intervenit asupra produsului, a fost reparat si / sau modificat de personal neautorizat;

·        • numarul de serie al produsului, componentele sau accesoriile au fost modificate, anulate sau eliminate;

·        • sigiliile pentru garantie au fost rupte sau schimbate;

·        • produsul prezinta defecte fizice: lovituri, crapaturi, ciobiri, rugina sau prezinta urme utilizare in conditii neadecvate

Mentiuni importante

Pierderea certificatului de garantie, precum si deteriorarea, stergerea sau pierderea etichetei care contine datele de identificare ale produsului (S/N, IMEI etc.) pot duce la pierderea garantiei. In cazul in care nu ai primit alaturat facturii sau pe email certificatul de garantie aferent acesteia il poti solicita oricând la adresa de e-mail hello@koptic.ro. Pentru a va retrimite certificatul de garantie este necesar sa ne comunicati: numar factura, titular, adresa de mail. Garantia produselor nu este transmisibila, exista obligatie contractuala doar fata de titularul facturii de achizitie.

Reclamatii

Acordam atentie parerii si intrebarilor tale si incercam sa fim cat mai rapizi in ceea ce priveste procesarea solicitarilor pe care le primim.

Daca ai o problema cu o comanda, cu un produs, cu documentele (garantie, factura, etc.) ne poti scrie pe adresa hello@koptic.ro.

Termenul maxim de raspuns a unei reclamatii este de 48 de ore. Sesizarile se pot depune doar online.

 

0
0