.

  • COLECTIA 2021
Ochelari de soare Barbati Montblanc MB0098S-009

Ochelari de soare Barbati Montblanc MB0098S-009

RETUR
GRATUIT
PRODUSE
ORIGINALE
COLECȚII
2021
STOC
IN TIMP REAL
LIVRARE
GRATUITA
DISTRIBUITOR
OFICIAL
1.773,20 lei
Acest produs este in stoc
Vandut de

Ultimul produs disponibil

Produsul va ajunge la tine: Marti

RETUR
GRATUIT
PRODUSE
ORIGINALE
COLECȚII
2021
STOC
IN TIMP REAL
LIVRARE
GRATUITA
DISTRIBUITOR
OFICIAL

Oferte parteneri

Ochelari de soare Barbati Montblanc MB0098S-009

Ochelari de soare Barbati Montblanc MB0098S-009

Vandut de : MAGAZIN PARTENER A

1.773,20 lei

Livrare : Gratuit

Conceptul Blue&Beyond reprezinta combinatia perfecta intre stil si tehnologie. Acesta a fost introdus pentru prima data in gama de ochelari de lux, fiind folosit in conceperea lentilelor ochelarilor Cartier, Saint Laurent, Gucci si Montblanc. Tehnologia folosita are scopul de a ameliora tensiunea oculara la trecerea din spatiile interioare la spatiile deschise sau invers. Inovatia adusa de Blue & Beyond este caracterizata prin dubla protectie oferita de lentilele albastre, atat pentru lumina nociva provenita de la diferite device-uri, precum telefonul sau laptopul, cat si pentru radiatiile puternice UV.

DESPRE CASA MONTBLANC: Inca din anul 1906, Montblanc revolutioneaza cultura scrisului prin inventii iconice, astazi continuand sa depaseasca limitele prin crearea unor piese de cea mai inalta calitate pentru fiecare linie din categoriile de produse lansate. Montblanc reprezinta elitismul in ceea ce priveste instrumentele de scris, ceasuri, accesorii de piele, accesorii, parfumuri si ochelari. Prin fiecare inovatie, Montblanc ofera functionalitati noi si designuri extraordinare intr-o maniera sofisticata, create la cele mai inalte standarde de catre artizanii din fiecare din locatiile sale de productie, fie ca este vorba de Hamburg in Germania- pentru instrumentele de scris, Jura, Elvetia- pentru instrumentele de scris, sau Florenta in Italia pentru accesoriile de piele. Fiind pionieri ai excelentiei si luxului, logo-ul Montblanc a devenit sigiliul iconic al performantei, inovatiei, calitatii si stilului.

K OPTIC este destinatia online premium cu cea mai mare diversitate de branduri de ochelari premium si de lux din Romania. Noi consideram ca ochelarii sunt accesoriul definitoriu pentru o tinuta fashion si te inspiram sa alegi ochelarii in functie de tinuta, eveniment, sezon, activitatea sau locul in care te afli. Iti vom aminti ca starea ta de spirit si personalitatea se pot oglindi perfect in accesoriul cel mai vizibil pe care il porti: ochelarii.

Ochelari de soare Barbati Montblanc MB0098S-009

Caracteristici

Forma Rama
Rotunda/ Ovala
Culoare Rama
Gri
Culoare Lentile
Blue&Beyond
Material Rama
Acetat
Latimea Lentilei
49.0
Lungimea Puntii nazale
22.0
Lungimea Bratelor
145.0

Plata la livrare/ramburs.

14 zile retur gratuit si garantie 2 ani de la achizitie.

Livrare gratuita, in maxim 2 zile lucratoare.

Produse recomandate

0
0