.

.

Topul tendințelor în materie de ochelari din 2024 (Pt. 2)
Publicat de      28.09.2023     Home , Trending NOW    0 Comentarii
Topul tendințelor în materie de ochelari din 2024 (Pt. 2)

Partea a doua a ghidului tău Koptic.ro despre cele mai noi și cele mai bune tendințe în materie de ochelari este aici.

Ochelari imprimați 3D

Viitorul este acum cu ochelarii imprimați 3D, combinația supremă de tehnologie și stil personal în 2024. Brandurile fac pionierat în materie de imprimeuri ecologice, care pot fi personalizate complet.

Potențialul acestei tendințe? Modele personalizate nelimitate, realizate doar pentru tine și pentru planeta noastră. Nu mai trebuie să te mulțumești cu rame care nu ți se potrivesc bine. Imprimarea 3D îți permite să spui adio stilului compromis și bună ziua ochelarilor de vedere și ochelarilor de soare care oferă o potrivire perfectă.

Cu printuri la cerere, ochelarii devin ultra-personalizați doar pentru forma feței tale, sensibilitățile stilistice și preferințele de culoare. Iar producția sustenabilă înseamnă deșeuri minime.

 

Ochelari Athleisure: Funcționalul întâlnește fabulosul

Pregătește-te să transpiri cu stil prin boom-ul ochelarilor athleisure! Îți amintești de acele modele circulare de ochelari de soare, cândva rezervate doar sportivilor? Ei bine, au revenit în forță pentru 2024.

Generația Z nu se mai satură de aceste rame sport-chic reperate pe podiumuri. Și nu este doar o modă flexibilă. Branduri precum Gucci și Chloe îmbină funcționalitatea cu țesăturile, folosind lentile fotocromatice de înaltă tehnologie.

Dincolo de știință, construcția robustă și confortabilă, îi fac ideali pentru un stil de viață activ.

OCHELARI DE SOARE UNISEX GUCCI GG1210S-001

ochelari de soare unisex Gucci

 

Rame pătrate supradimensionate: Go big or go home

Când vine vorba de ochelari de soare si ochelari de vedere, go big or go home în 2024 cu rame pătrate supradimensionate! Acest look maximalist strigă încredere și este perfect pentru a face o declarație îndrăzneață.

Aceste rame care atrag atenția nu au timp de subtilități! Dar versatilitatea lor completează diferite forme ale feței, oferind în același timp un stil la modă cu o funcționalitate imbatabilă.

În domnia ramei pătrate supradimensionate, totul se rezumă la depășirea limitelor. Așa că spune adio ramei mici și înguste și îmbrățișează un look la fel de mare și îndrăzneț ca personalitatea ta.

OCHELARI DE SOARE DAMA GUCCI GG1072S-001

ochelari de soare pentru femei Gucci

Ochelari de soare cu lentile colorate

Ochelarii de soare devin foarte vibranți în 2024, cu lentile colorate în toate culorile pe care ți le poți imagina!

Brand-uri precum Gucci dovedesc că nu este nevoie ca aceste nuanțe să fie puternice pentru a face o declarație. O tușă de coral sau albastru oceanic, este subtilă, dar atât de expresivă.

În 2024, este timpul să privim viața prin ochelari de culoarea trandafirului... și azur, vermillon, mentă și multe altele! În acest sezon, nu doar privești lumea - o experimentezi în technicolor HD.

OCHELARI DE SOARE DAMA CHLOÉ CH0092S-003

ochelari de soare pentru femei Chloe

Rame Flat Top: Trecutul întâlnește viitorul

Farmecul vintage se întâlnește cu inovația viitorului în 2024. Cu fuziunea lor de stil retro și alură modernă, ramele flat-top urca la rang de regalitate în acest an.

Este un salut elegant adus siluetelor iconice de la mijlocul secolului trecut. Dar readuse în actualitate cu materiale contemporane și ajustări în tendințe.

Ochelarii de soare sau ochelarii de vedere flat-tops adaugă un accent retro subtil oricărei ținute. Liniile lor simple și forma lor artistică echilibrează fără efort eleganța de modă veche cu avantajul cosmopolit de astăzi.

OCHELARI DE SOARE BARBATI ALEXANDER MCQUEEN AM0354S-004

ochelari de soare barbati Alexander McQueen

Forme hexagonale

În 2024, ochelarii hexagonali aduc un suflu nou în modă cu forma lor neconvențională cu șase laturi. Aceste rame unghiulare îmbină atmosfera retro a anilor '70 cu un stil modern și elegant pentru a atrage atenția.

Asortate cu look-uri ușoare de vară, ochelarii hexagonali adaugă un boost instantaneu de minunăție geometrică.

 

 

Pe măsură ce suntem martorii acestor tendințe transformatoare, un lucru este sigur: fiecare nou an va fi un spectacol de admirat - iar acum știi care sunt cele mai importante tendințe în materie de ochelari din 2024.

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0