.

.

Ce noutăți aduc colecțiile Spring-Summer 2020?
Publicat de      02.08.2020     Home , Trending NOW    0 Comentarii
Ce noutăți aduc colecțiile Spring-Summer 2020?

 

Dacă e vară, înseamnă că e timpul pentru un #upgrade al garderobei și al accesoriilor. Iar accesoriile indispensabile pentru zilele călduroase ale verii sunt ochelarii de soare. Nelipsite sunt și ramele de vedere, oferind un aer fresh al ținutei. Cele mai mari case de modă au lansat noi modele, care au devenit imediat preferatele #trendsetter-ilor și a vedetelor. Tu știi care sunt cei mai #HOT ochelari vara aceasta?

1.  Gucci, baby! 

Anul 2020 aduce reinterpretări ale formelor clasice, jocuri de forme, culori și materiale din ce în ce mai inedite. Clasicul cat-eye este redefinit, iar Gucci prezintă varianta accesorizată cu cristale pe brațe. Fie că optezi pentru animal print, negru sau colorat, este clar una din piesele #statement vara aceasta! 

GG0641S

VEZI AICI OchelariI de Soare Gucci GG0641s-001

1.  2.Rame rectangulare de la Gucci

Eleganța și rafinamentul nu vor ieși niciodată din tendințe, iar cel mai bine definești asta prin accesoriile pe care le alegi. GG0634O este alegerea perfectă datorită simplității design-ului, dar care totodată îți va scoate în evidență autenticitatea!

GG0634O

VEZI AICI RameLE de Vedere Gucci GG0634o-001

1.  3.Cat-eye all around! 

O altă reinterpretare a formei Cat-eye este adusă în cadrul prezentarilor noilor colecții ale renumitei case Saint Laurent: cat-eye geometric. Rama groasă din acetat, accesorizată cu logo-ul YSL este potrivită atât unui look sofisticat, cât și unui outfit casual.

SL M60 

VEZI AICI OchelariI de Soare Saint Laurent SL-M60

1.  4.Note subtile de la Saint Laurent

Ramele de vedere SL314 SLIM sunt create cu un design minimalist, subtil și foarte elegant. Fie că optezi pentru varianta aurie, argintie sau neagră, va oferi un plus de profesionalism și atitudine outfitului tău. Forma clasică a ramelor de vedere  este înlocuită cu o formă geometrică, așa că vei fi mereu în tendințe!

VEZI AICI RameLE de Vedere Saint Laurent SL-351-001

5.Alexander MCQueen întoarce toate privirile! 

Noua colecție aduce un model inedit în portofoliul casei Alexander MCQueen: ochelarii de soare cu lentile care depășesc structura din acetat. Forma clasică cat eye este îmbinată cu lentile continue, care oferă un aer modern outfitului. 

VEZI AICI OchelariI de Soare Alexander MCQueen AM0261s-001

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0