.

.

Must Have It!
Publicat de      02.08.2020     Home , Trending NOW    0 Comentarii
Must Have It!

Știm că ochelarii de soare sunt indispensabili din orice garderobă, însă dacă te întrebi care sunt piesele de rezistență create de cele mai mari case de fashion, here we are! Anul 2020 aduce în tendințe, pe lângă formele clasice,  forme inedite și reinterpretate: ochelarii de soare oversize, retro, ochelarii de soare cat-eye și multe altele. Indiferent ce stil preferi, aici vei găsi piesele esențiale din colecțiile de ochelari de soare din 2020.

1.   1.The bigger, the better!

Pentru că forma oversize este „vedeta” anului, Gucci lansează varianta clasică, minimalistă, potrivită oricărei ținute. Acest tip de ochelari de soare este perfect pentru momentele în care vrei să ieși în evidență prin outfitul fashion, cu tendințe retro, sau pur și simplu vrei să îți ascunzi privirea în spatele unor ochelari supradimensionați. 

GG0632S

VEZI AICI OchelariI de Soare Gucci GG0632s-001

1.   2.Poartă masca de la Saint Laurent

Ochelarii de soare mască sunt o creație statement a casei Saint Laurent, care îmbină perfect stilul urban cu cel dark glam. În plus, ramele subțiri și lentila continuă dau o notă super fresh ținutelor tale.

SL 364 MASK

VEZI AICI OchelariI de Soare Saint Laurent SL-364-mask-003

3.Cat-eye este nelipsit! 

Ochelarii de soare cat-eye sunt preferații trendsetterilor și rămân mereu în tendințe. Forma „ochi de pisică” scoate trăsăturile feței în evidență și îți oferă un plus de senzualitate. Ochelarii de soare cat-eye de la Gucci sunt accesorizați cu stele atașate lentilei oglindă sau cu logo-ul emblematic și creează un joc de reflexii colorate. 

GG0666S

 VEZI AICI OchelariI de Soare Gucci GG0666s-001

1.   4.Must Have pentru amandoi

Acest model de la Saint Laurent și-a găsit imediat locul în garderoba fashion icon-urilor de pretutindeni, mai multe vedete fiind surprinse purtând această creație. Forma clasică, reinterpretată în varianta flat top este ideală pentru orice outfit, atât pentru ea cât și pentru el.

SL1

VEZI AICI OchelariI De Soare Unisex Saint Laurent SL 1-SLIM

1.   5.Eleganța casei Gucci

Ochelarii de soare cu rame rotunde sunt „perechea” celor anteriori, oversize, cu rame patrate. Acest model clasic, cu logo-ul Gucci auriu pe brațe, sunt disponibili în culoare havana, negru sau roz pal. Sunt un must deoarece sunt ușor de integrat în orice ținută, exprimă feminitate și sunt mereu în tendințe. Effortlessly chic!

GG0361S

VEZI AICI OchelarII de Soare Gucci GG0631s-001 

   

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0