.

.

Exclusive luxury- Comenzi private
Publicat de      03.08.2020     Home , Trending NOW    0 Comentarii
Exclusive luxury- Comenzi private

Luxury is a lifestyle! Iar când vine vorba de cristale și diamante, nimic nu este prea mult. Pe covorul roșu, la cele mai importante evenimente de fashion sau chiar în viața de zi cu zi, ochelarii bijuterie și-au făcut remarcată prezența tot mai des în ultimii ani. Cele mai mari case de fashion din lume au lansat piese exclusiviste, de colecție, stabilind un nou standard al luxului.

 1.   Lux clasic de la Cartier 

O prezentare a ochelarilor de lux ar fi incompletă fără produsele exclusive ale casei Cartier, care încă din 1964 se distinge  prin piese unice, rafinate, create din cele mai prețioase materiale.  Rame din aur de 18 carate și estetica Panthere de Cartier fac din această piesă una de colecție.

VEZI AICI OchelariI De Soare Cartier CT0065s-001

 2.  Uneori, mai puțin înseamnă mai mult

Ramele de vedere Cartier sunt alegerea perfectă, potrivite oricărui tip de outfit datorită esteticii delicate și rafinate. O piesă clasică, cu lentile rectangulare ce poate fi purtată atât de ea cât și de el pentru a evidenția și adăuga eleganță stilului propriu distinctiv.

VEZI AICI RameLE De Vedere Cartier CT0116o-001

3. Be Extra!

Excentrica casa Gucci nu mai are nevoie de nicio introducere, stilul său extravagant fiind foarte apreciat la nivel mondial. Ochelarii de soare sunt o parte importantă a portofoliului Gucci, iar piesele de colecție sunt unicate și stalibesc un nou standard al luxului. Ramele cat-eye supradimensionate, decorate cu numeroase cristale sunt accesoriul ideal pentru a te simti ca o adevarata diva!

VEZI AICI Ochelari De Soare Gucci GG0430s-001

1.   4. Glamour feminin de la Cartier

 Colectia Panthere de Cartier este de departe una dintre cele mai exclusiviste colectii de ochelari de soare, fiind o emblema a luxului. Forma ovala a ochelarilor CT0213S este una ovala, clasica, iar acetatul negru in contrast cu bratele aurii scot in evidenta eleganta acestei piese de colectie. Glam has a name: Panthere de Cartier!

VEZI AICI OchelariI de Soare Cartier CT0213s-001

1.   5. Wow-factor de la Alexander MCQueen

Casa Alexander MCQueen este recunoscută pentru stilul elegant, distinctiv și pentru jocul de contraste al materialelor prețioase din care sunt create piesele.  Designul ochelarilor de soare este clasic, atemporal, însă scos în evidență prin accesoriul de pe ramă: emblematicul păianjen confecționat din cristale și perle. Fiecare ocazie merită bijuteria specială!

AM0269S

VEZI AICI OchelariI De Soare Alexander MCQueen AM0269s-001

 

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0