.

.

Limited Editions ale Caselor Tale Favorite
Publicat de      03.08.2020     Home , Trending NOW    0 Comentarii
Limited Editions ale Caselor Tale Favorite

Ochelarii de soare sunt accesoriile statement ale sezonului cald și nu numai, însă situația poate deveni și mai #HOT de atât, purtând ochelarii din edițiile limitate ale celor mai mari case de modă! Și pentru că vara anului 2020 propune tendințe noi, deosebite, și accesoriile tale trebuie să fie ieșite din comun. Așadar, îți prezentăm cele mai inedite colecții. Warning: HOT content!

1.Animal print s-a întors sub lumina reflectoarelor 

Gucci reinterpretează emlematicii ochelari rectangulari și le oferă un aer super fresh prin aplicarea materialului de piele între lentile și brațe. Fie că optezi pentru varianta all black sau pentru cea Havana, cu animal print, vei atrage toate privirile.

1

GG0671S

1.   

VEZI AICI OchelariI De Soare Gucci GG0671s-001

2. Fii Extravagant!

Steal the show with Gucci! Acești ochelari denotă extravaganță datorita bratelor masive decorate cu forma iconica de frunza stilizata prezenta in ultimele colecții. Casa Gucci distribuie glamour italian inca din anii 20, și este ușor de spus că reprezintă chintesența luxului. 

VEZI AICI OchelariI de Soare Gucci GG0535s-001

3. Urban reinterpretat, de la Saint Laurent

Un stil în tendințe în anul 2020 rămâne stilul utilitar. Clasicele rame aviator sunt accesorizate cu elemente de piele și ținte, pentru a oferi o îmbinare perfectă între lux și urban. Accesorieaza-ți rochia roșie sau bocancii preferați cu acești ochelari de soare și cu siguranța nu vei trece neobservată!

1.CLASSIC 11 BLIND

VEZI AICI OchelariI De Soare Saint Laurent Classic-11-blind-001

     4. Mont Blanc te duce în jurul lumii!

Reprezentant al luxului, Mont Blanc aduce în prim plan ochelarii aviator cu print inedit, al hărții lumii pe lentile: desigur, în ediție limitată! Ochelarii de soare sunt indispensabili în orice vacanța, iar acești ochelari sunt destinați iubitorilor de aventuri și produse de lux.

MB1858

VEZI AICI OchelariI de Soare Barbati Montblanc MB1858-001

1.     5. Accesorizează-ți accesoriile!

O idee inovativă și excentrică a casei Gucci este de a accesoriza ochelarii de soare cu charm-uri, atașate de brațe. În acest mod, nu vei avea nevoie să porți cercei, deoarece emblematicul logo le va lua locul. Disponibile în formă geometrică sau de inimă, negre, roz, sau cu diferite printuri, acest elemente fresh au devenit un must al iubitorilor de fashion! 

GG0724S

VEZI AICI OchelariI de Soare Gucci GG0724S

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0