.

.

Retro Elegance: 3 rame de vedere care au revenit in trenduri anul acesta
Publicat de      07.01.2021     Home , Trending NOW    0 Comentarii
Retro Elegance: 3 rame de vedere care au revenit  in trenduri anul acesta

Influentele retro au fost si raman in continuare vedetele anului. Marile case de moda au inclus in prezentarile colectiilor piese cu inspiratie din anii ’70,’80, chiar si ’90, reinventate intr-un stil modern, sofisticat. Asadar, este un must pentru fiecare iubitor de fashion sa adauge in colectia de accesorii o pereche de ochelari de soare de tip retro, sau chiar rame de vedere in pas cu ultimele tendinte ale anului. Va prezentam 3 tipuri de rame de vedere cu inspiratie vintage, care au revenit in trenduri anul acesta.

1.    1. Stilul geometric 

Unul dintre cele mai in voga stiluri pentru ramele de vedere este cel geometric. Fie ca e vorba de forma hexagonala, patrata sau cat-eye, formele clasice au fost reinterpretate in variatii geometrice. Ce este cel mai important este ca rama este una groasa, din acetat, fie ca preferi negru sau colorat, care te scoate in evidenta!

     

VEZI AICI RAMELE DE VEDERE GG0165O-001

1.    2. Tortoiseshell is back!

Aceasta culoare a ramelor de vedere este una inedita datorita combinatiilor si nuantelor in care se regaseste. Fie ca optezi pentru varianta clasica, maro cu negru sau indraznesti sa incerci culori mai aprinse, vei fi cu siguranta in tendintele anului 2020.  

   

VEZI AICI RameLE De Vedere Gucci GG0026O-002

1.    3. Rame rotunde

Alegerea ideala pentru o schimbare de look, ramele rotunde sunt potrivite atat pentru barbati cat si pentru femei. Aspectul lor hipster-retro nu va trece neobservat! Dupa ce au devenit faimoase datorita unor personalitati precum John Lennon sau Harry Potter, anul acesta isi fac din nou aparitia in trendurile eyewear, in variant clasica sau reinterpretata. 

     

VEZI AICI RameLE De Vedere Gucci GG0027o-005

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0