.

.

Colectia mea de ochelari de soare- Ilinca Vandici
Publicat de      07.12.2020     Home , PRESS & CELEBS    0 Comentarii
Colectia mea de ochelari de soare- Ilinca Vandici

Ambasadorul K Optic, Ilinca Vandici, ne prezinta fabuloasa colectie de ochelari de soare, care contine piese inedite, piese Must Have, de la cele mai importante case de fashion din lume. Suntem siguri ca vei fi uimit de impresionanta colectie si ca iti vei gasi si tu perechea de ochelari preferata!

Vezi aici video

Pentru Ilinca, ochelarii sunt un accesoriu Must Have, la fel ca geanta sau o pereche de pantofi, insa sunt cu atat mai importanti deoarece se afla pe fata, deci vor fi observati primii de catre persoanele din jurul tau. Suntem #totally de acord cu ea. Dar tu?

Ochelarii cat-eye nu mai au nevoie de nicio introducere, fiind de departe un model foarte apreciat de iubitoarele de fashion de pretutindeni pentru aparitia lor extrem de feminina si eleganta. Ilinca Vandici ne prezeninta ochelarii de soare cat-eye din colectia casei McQ by Alexander McQueen, pe care ii poarta atat in varianta rosie cat si alba.

Gaseste aici ochelarii de soare cat-eye preferati

Ochelarii cu lentile roz se regasesc intr-o multitudine de variante, deoarece casele de fashion precum Gucci, Saint Laurent, Balenciaga, Boucheron, Alexander McQueen au lansat piese deosebite, fresh si feminine.

Gaseste aici perechea ta de ochelari de soare cu lentile roz

O forma a ramei preferata de Ilinca Vandici este cea patrata. Casa Gucci a lansat de-a lungul timpului piese iconice in aceasta varianta, ideala pentru a scoate in evidenta orice outfit. Ochelarii de soare cu rama patrata sunt printre preferatii trend-setter-ilor in fiecare sezon, asadar era necesar sa se regaseasca si in colectia Ilincai. 

Gaseste aici ochelarii tai cu rama patrata preferati

Pentru un look cool, fresh, young, ochelarii de soare geometrici sunt alegerea perfecta. Saint Laurent este deja cunoscut pentru piesele cu astfel de rame, lansand in diverse colectii ochelari de soare cu rama triunghi sau romb. Evident ca aceasta categorie nu poate fi completa fara excentricitatea casei Gucci, asadar una din piesele prezentate de Ilinca sunt ochelarii de soare cu rama rectangulara-geometrica.

Gaseste aici perechea ta de ochelari de soare geometrici

Ochelarii de soare statement, clasici, sunt potriviti pentru orice ocazie, foarte versatili si usor de asortat. Fie ca este vorba de rame all black, albastre sau animal print, Ilinca Vandici are o pasiune pentru aceasta categorie, astfel ca are o adevarata colectie de piese inedite.

Gaseste aici ochelarii statement preferati

Ultimii, dar nu cei din urma (cu siguranta), sunt ochelarii de soare BIJUTERIE. Pentru ca mereu meriti mai mult si pentru ca tinutele tale merita sa fie scoase in evidenta in cel mai stilysh si rafinat mod. In prezentarea impresionantei colectii de ochelari de soare, Ilinca Vandici prezinta piesele de rezistenta, si anume ramele bijuterie Gucci: ochelari de soare cat-eye cu logo pe lentila accesorizata cu stele si ochelarii de soare oversize, din acetat animal print.

GASESTE AICI OCHELARII TAI BIJUTERIE

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0