.

.

Celebrity Choice- Catalin Botezatu- Cum sa accesorizezi o tinuta de eveniment
Publicat de      09.12.2020     Home , PRESS & CELEBS    0 Comentarii
Celebrity Choice- Catalin Botezatu- Cum sa accesorizezi o tinuta de eveniment

Afla de la Catalin Botezatu care sunt ultimele tendinte in materie de ochelari si care sunt alegerile lui pentru a accesoriza o tinuta eleganta, de eveniment.

Ochelarii sunt un accesoriu Must Have pentru orice iubitor de fashion, la fel ca si pantofii sau ceasul. Care sunt piesele preferate ale lui Catalin pentru a scoate in evidenta o tinuta de eveniment? Te invitam sa descoperi alaturi de noi cele mai noi modele, pe care suntem siguri ca le vei dori si tu!

Casa Cartier, originara din Franta, reprezinta luxul contemporan ce creeaza de peste un secol bijuterii pentru elite. O parte importanta a creatiilor Cartier este reprezentata de sectorul eyewear: ochelari de soare si rame de vedere. Prima recomandare a lui Catalin Botezatu pentru accesorizarea unei tinute de eveniment sunt ramele de vedere bijuterie de la Cartier, care denota rafinament si eleganta.

VEZI AICI RAMELE DE VEDERE CARTIER CT0106O

Colectia Santos De Cartier este una dintre cele mai apreciate colectii ale casei, cu o istorie care a inceput in anul 1904. Creatiile Cartier reprezinta eleganta atemporala si designuri iconice, care sunt totodata contemporane si foarte moderne. Ochelarii de soare aviator din colectia Santos au forma masculină, rame excentrice din acetat si iconicul șurub Santos.

VEZI AICI OCHELARII DE SOARE CARTIER PENTRU EL

Ochelarii de soare de inspiratie vintage de la Gucci sunt accesoriul inedit in accesorizarea unei tinute elegante, de eveniment, adaugand acel touch of glam de care are nevoie. O piesa foarte versatila, acesti ochelari de soare sunt recomandarea lui Catalin Botezatu pentru a accesoriza outfitul intr-o maniera sofisticata si rafinata. 

VEZI AICI OCHELARII DE SOARE GUCCI GG0599SA

Vrei sa stii ce modele de ochelari recomanda Catalin Botezatu pentru o tinuta streetstyle si pentru o tinuta office? Te invitam sa descoperi aici:

Celebrity Choice: Catalin Botezatu- Cum sa accesorizezi o tinuta office

Celebrity Choice: Catalin Botezatu- Cum sa accesorizezi o tinuta streetstyle

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0