.

.

Celebrity Choice- Ilinca Vandici- Cum sa accesorizezi o tinuta de evenimen
Publicat de      09.12.2020     Home , PRESS & CELEBS    0 Comentarii
Celebrity Choice-Ilinca Vandici-Cum sa accesorizezi o tinuta de eveniment

Care sunt ultimele tendinte in eyewear? Cum sa accesorizezi o tinuta office? Ilinca Vandici ne dezvaluie preferintele si recomandarile sale in materie de ochelari.

Ochelarii au devenit un accesoriu Must Have in orice tinuta, la fel ca geanta sau perechea de pantofi, insa mult mai importanti, deorece sunt asezati pe fata. Asadar, persoanele din jurul tau vor observa la primul contact ochelarii pe care ii porti.

Pentru accesorizarea unei tinute de eveniment glamuroasa, Ilinca Vandici a ales doar ochelari de soare bijuterie de la casa Cartier. Reprezentant al luxului contemporan, Casa Cartier este originara din Franta si creeaza de peste un secol bijuterii pentru elite. O parte importanta a creatiilor Cartier este reprezentata de sectorul eyewear: ochelari de soare si rame de vedere. Ochelarii oversize Diva Shape sunt prima alegere a Ilincai pentru a scoate in evidenta tinuta. Ramele patrate supradimenzionate, din acetat, sunt decorate cu iconicul simbol pantera al colectiei Panthere de Cartier.

VEZI AICI OchelariI De Soare Cartier CT0196S

Ochelarii de soare cu forma rotunda sunt piese versatile care pot accesoriza outfitul atat intr-un mod funky, daca optezi pentru varianta cu rama groasa din acetat( precum cei de la Gucci, recomandati de Ilinca pentru accesorizarea unei tinute streetstyle- vezi aici) sau sa fie chiar acea nota de rafinament de care tinuta ta are nevoie, precum sunt acesti ochelari de soare bijuterie de la Cartier, alesi de Ilinca Vandici. 

Creatiile casei Cartier sunt o investitie pe viata, datorita designurilor atemporale si caracteristicilor luxuriante ale acestora.  De aceea, Ilinca Vandici recomanda ochelarii de soare cu rama cat-eye din Colectia Panthere de Cartier, care este de departe una dintre cele mai exclusiviste colectii de ochelari de soare, fiind o emblema a luxului. Rama din acetat negru este in contrast cu bratele placate cu aur, ce scot in evidenta iconicul simbol al colectiei: pantera. 

Vrei sa stii ce modele de ochelari recomanda Ilinca Vandici pentru o tinuta streetstyle si pentru una office? Te invitam sa descoperi aici: 

Celebrity Choice: Ilinca Vandici- Cum sa asortezi o tinuta streetstyle?

Celebrity Choice: Ilinca Vandici- Cum sa asortezi o tinuta office?

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0