.

.

The one and only- Balenciaga
Publicat de      22.01.2021     Home , Fashion Pill    0 Comentarii
FASHION PILL- brandul lunii: Balenciaga

The Bigger, The Better! Nicio alta casa de moda nu pune in valoare designurile supradimensionate intr-un mod atat de inedit precum casa Balenciaga. Recunoscuta la nivel mondial ca fiind un lider in stabilirea trendurilor si ultimelor tendinte, aceasta duce creativitatea pieselor la un nivel de arta. Da, si noi am fost uimiti de jocul video care lanseaza colectia Fall Winter 21(pe care ti-l vom arata mai jos). Si dupa cum sigur ai observat si tu, in fiecare sezon exista cel putin o piesa Balenciaga care devine un #MustHave absolut!

         

           

Stilul Balenciaga poate fi descris prin cateva cuvinte cheie: extravagant, nonconformist, iconic- apreciat la nivel international de toti trendsetter-ii momentului. Nu aveai cum sa ratezi trendul Balenciaga Mania din 2019, cand logo-ul casei a fost unul dintre cele mai prezente simboluri in outfiturile iubitorilor de fashion de pretutindeni. Te invitam sa descoperi povestea uneia dintre cele mai importante case de fashion din lume!

                  

                    

Fondata in anul 1917 in Spania de catre Cristobal Balenciaga, unul dintre couturerii cei mai inovativi, faimoasa casa de moda s-a diferentiat prin creativitatea sa extraordinara, tehnicile si designurile inedite si impunatoare, dominate de un stil supradimensionat si nou. De-a lungul timpului, casa Balenciaga a avut cinci directori de creatie, printre care si Alexander Wang, iar Demna Gvasalia reuseste in prezent sa combine stilul avangardist al fondatorului casei cu stilul său inovativ de street-style.

                  

                     

Astazi Balenciaga este un „titan” al lumii fashion-ului, recunoscut pentru volumele si culorile vibrante prezentate in colectiile sale. Siluete precum cele cu umeri oversize au devenit un element iconic al casei, iar piesele lansate au fost descrise ca fiind sinonime ale unor sculpturi, picturi sau diverse piese de arta construite cu o precizie inegalabila. Prezentarile de moda Balenciaga, cat si campaniile pentru lansarea colectiilor noi sunt mereu inconjurate de suspans si aduc mereu un element surpriza. Spre exemplu, lansarea colectiei Fall Winter 21 a avut loc prin intermediul unui joc video, unde personajele poarta tinutele colectiei.

                                             

                                

Sezonul Spring Summer 21 de la Balenciaga aduce elemente out of this world. Ochelarii prezentati in aceasta colectie au forme futuriste, cu forme suprasimensionate, lentile continue fara rama, culori puternice si designuri extravagante. The Bigger, The Better este conceptul care se pastreaza si in acest sezon!

               

        

Teleportează-te în viitor, purtând ochelarii Balenciaga! 

Gaseste aici perechea perfecta de ochelari.

Vezi aici colectiile de ochelari Balenciaga

Citeste si :

 FASHION PILL- BRANDUL LUNII: SAINT LAURENT

 FASHION PILL- BRANDUL LUNII: GUCCI

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0