.

.

FASHION PILL- brandul lunii: Alexander McQueen
Publicat de      06.02.2021     Home , Fashion Pill    0 Comentarii
FASHION PILL- brandul lunii: Alexander McQueen

Care este legatura intre estetica frumosului si cea a grotescului? Intre natura si industrializare? Intre flori si cranii? Raspunsul il poti gasi privind creatiile iconice ale uneia dintre cele mai apreciate case de fashion din lume: Alexander McQueen. “Moda ar trebui sa fie o forma de eliberare, fara restrictii impuse”- libertatea de exprimare, crearea designurilor unice, spiritul liber si nonconformist formand identitatea brandului. Te invitam sa descoperi cele mai interesante lucruri despre casa Alexander McQueen dar si despre ochelarii creati, bineinteles, in articolul nostru!

 

             

                 

O juxtapunere intre putere si vulnerabilitate, romantic si rebel, Casa Alexander McQueen isi exprima identitatea stilistica, ce are ca si surse principale de inspiratie natura, spiritul comunitatii oamenilor din Marea Britanie dar si cultura si traditiile acesteia. Toate acestea sunt regasite in creatiile sale iconice, fie ca este vorba de articole vestimentare, incaltaminte, accesorii sau ochelari- si in prezentarile sale extravagante,  care deseori dispun de bugete de peste doua milioane de dolari! Este pur si simplu imposibil sa nu iti placa, nu e asa?

   

 

     

Prima colectie a casei Alexander McQueen a fost lansata in anul 1993, in Marea Britanie, iar in 1994 a avut loc primul fashion-show organizat la nivel profestionist al casei. Timp de cinci ani, pana in 2001, Lee a fost directorul de creatie al casei Givenchy, insa a renuntat din cauza lipsei de libertate de exprimare a creativitatii sale. Dupa decesul acestuia in 2010, Sarah Burton devine directorul de creatie al casei Alexander McQueen, iar de-a lungul timpului isi demonstreaza abilitatile creative excelente, pastrand identitatea extravaganta a brandului, castigand admiratia unor personalitati precum Ducesa de Cambridge, careia i-a creat chiar rochia de mireasa.

   

Un designer de exceptie este cel care reuseste sa surprinda esenta actualitatii, a timpului, a prezentului. Datorita imaginatiei sale, Alexander McQueen a devenit unul dintre cei mai importanti designeri ai lumii fashion-ului, depasind mereu barierele stilistice si creand noi si noi tehnici, cu designuri uimitoare. Lee McQueen, sau Alexander McQueen, si-a dorit intotdeauna sa isi creeze un imperiu, avand ca ideal casa Saint Laurent si a reusit acest lucru, prin piesele sale nonconformiste, care au devenit printe cele mai apreciate articole de fashion la nivel mondial.

    

         

Colectiile de eyewear ale casei McQueen au acel “wow factor”, ochelarii de soare si ramele de vedere avand diverse forme, culori si tematici emblematice, potrivite fiecarui tip de personalitate in parte. Unul dintre cele mai iconice simboluri este craniul, un simbol sumbru si romantic al casei, care face parte din McQueen Rebellious Soul, alaturi de ochelarii de soare cu tinte, potrivite stilului goth si punk. Colectia Romantic Spirit exprima partea sofisticata, racordata la ultimele tendinte in fashion, cu ochelari de soare cu lentile gradient si decorate cu simboluri cu cristale si pietre. “Signature” prezinta forme glam si chic, care au gravat logo-ul iconic al brandului pe bratele ochelarilor. O gama de ochelari de soare si rame de vedere de lux atat de variata, pentru orice outfit si pentru orice moment al zilei. We love it! 

 

 

Decizia de a face parte din lumea romantica, rebela, excentrica, Alexander McQueen este doar a ta!

Asorteaza-ti tinutele cu cele mai elegante, sofisticate sau punk accesorii!

Descopera aici colectiile de ochelari Alexander McQueen

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0