.

.

FASHION PILL- brandul lunii: Cartier
Publicat de      01.03.2021     Home , Fashion Pill    0 Comentarii
FASHION PILL- brandul lunii: Cartier

         

If you wanna speak luxury, you HAVE to speak Cartier. Maison de Cartier. O referinta a luxului contemporan, Cartier este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria bijuteriilor, a ceasurilor, dar si a ochelarilor, datorita ramelor decorate cu cristale, finisaje din aur si pietre pretioase. Stilul iconic, simbolurile usor de recunoscut, eleganta si maiestria unica cu care sunt realizate piesele casei Cartier au facut din aceasta un pionier al luxului.  Te invitam sa descoperi si tu povestea din spatele celor mai rafinate bijuterii!

    

           

Fie ca este vorba despre bijuteriile, ceasurile sau ochelarii Cartier, piesele casei sunt apreciate si alese de catre toti iubitorii de lux, incepand cu elitele societatii, precum membrii ai familiilor regale, pana la artisti de muzica rap sau pop. Creatiile Cartier sunt emblematice datorita designurilor unice, usor recognoscibile, precum pantera, nodul Trinity sau surubul Santos ce face din aceste piese unele signature statement. 

   

       

Casa Cartier a aparut in anul 1847 in Franta. Fiul fondatorului, Alfred Cartier a preluat compania in 1874, însă cei trei băieții ai lui, Louis, Pierre si Jacques au fost cei care au transformat Cartier în consacrata casa din prezent. Louis, Pierre si Jacques au extins brandul in Londra si New York, devenind brandul favorit al elitelor. Datorita idelor inovative si creativității deosebite, Cartier a câștigat titlul din partea Regelui Eduard VII a Angliei de “Bijutier al regilor, regele bijuteriilor”.  De-a lungul timpului, casa Cartier si-a pastrat acest statut datorita creativitatii distinctive ce imbina respectul fata de traditia si cultura franceza cu designuri moderne.

    

     

Cand te gandesti la lansarea unei noi piese a unei case de fashion, te gandesti poate la o campanie sau la o prezentare de moda. In cazul acesta, te ajutam noi sa iti imaginezi cum arata lansarea uneia dintre cele mai ICONICE piese ale casei Cartier si iti oferim cateva indicii: zgarie-nori, scena, diamante, opulenta si cele mai mari vedete ale timpului si nu in ultimul rand, LUX. Pentru lansarea noului ceas Santos De Cartier ( vezi aici ochelari de soare Santos de Cartier) a fost organizata o mega-petrecere in San Francisco, cu scena in forma de diamant, care a avut ca invitati cele mai cunoscute modele, actori precum Jason Momoa, Aaron Paul, Melanie Laurent si multi altii. Vizualizeaza clipul de mai jos si imagineaza-ti cum te-ai simti sa fii acolo!

   

      

Segmentul de eyewear al casei Cartier apartine categoriei de ochelari bijuterie ai grupului Kering, din care aceasta face parte. Atat ochelarii de soare Cartier, cat si ramele de vedere se diferentiaza prin designurile iconice, excentrice. Evident, clientii acestui brand luxuriant sunt cei care isi doresc mereu sa aiba in garderoba lor piese de colectie, de exceptie, executate cu o maiestrie la nivel de arta, la cele mai inalte standarde. Una dintre cele mai apreciate colectii de ochelari Cartier pentru barbati este Santos de Cartier, care are ca simbol iconicul surub.  Colectia Premiere de Cartier aduce rame cu design subtil atat pentru ea cat si pentru el, iar simbolul este C de Cartier. Un simbol al senzualitatii si rafinamentului, colectia de ochelari Panthere de Cartier este emblema femeilor puternice, increzatoare, care iubesc luxul

     

   

      

 Luxul si ochelarii Cartier se completează unul pe altul! 

  

Vezi aici colectiile de ochelari Cartier pentru Ea si El 

Citeste si: 

Fashion Pill- Brandul lunii: Alexander McQueen

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0