.

.

FASHION PILL- brandul lunii: Chloé
Publicat de      08.04.2021     Home , Fashion Pill    0 Comentarii
FASHION PILL- brandul lunii: Chloé

Este totul despre stil, nu doar despre fashion! Si ce alt mod mai bun de a-ti exprima stiul vestimentar romantic dar totodata puternic, decat purtand ochelarii Chloé? Cea mai feminina casa de fashion de lux, Chloé, reprezinta o intreaga experienta pe care o ofera publicului sau, prin crearea unor piese statement dedicate intru totul femeii. Colectiile de ochelari de soare si rame de vedere lansate pastreaza intocmai aceste valori, iar pentru acest nou sezon noi iti propunem sa descoperi noua casa de lux din portofoliul K Optic si sa te indragostesti de ea!

            

        

Cum este femeia care poarta ochelarii Chloé? 

Chloé ofera femeii libertatea de a indrazni sa fie ea insasi, de a-si exprima personalitatea puternica si in acelasi timp delicata prin designuri romantice, fluide, glam si nu in ultimul rand elegante si sofisticate. Toate piesele Chloé sunt create avand conceptul numit luxury wih a conscience, folosind materiale eco-friendly dar totodata introducand acest lucru si in prezentarile sale de moda: pentru colectia Spring Summer 19, Chloé a conceput prima prezentare de moda cu 0 emisii de dioxid de carbon. 

Descopera selectia noastra de ochelari Chloé

       

Care este istoricul casei Chloé? 

Fondata in 1952 de catre Gaby Aghion, Casa Chloé a aparut din dorinta de a elibera stilul femeilor de tonurile rigide, formale si de a le oferi o gama luxury, printr-un concept ready-to-wear nou, colorat, ce reflecta spiritul romantic al Parisului. Inca de la infiintare, Chloé a fost sustinuta de mari talente din lumea fashion-ului, care aveau sa sprijine si sa duca mai departe misiunea casei, precum Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Phoebe Philo, Hannah MacGibbon, Natacha Ramsay-Levi, iar acum, Gabriela Hearst.

    

De ce este Chloé un brand iconic?

Chloé Girls do it better! Astazi, casa Chloé este renumita la nivel mondial datorita designurilor unice, sofisticate si rafinate, a rochiilor cu aer boem, al gentilor iconice si a ochelarilor de soare cu rama cu simbolistica si nuante feminine, precum flori, inimi sau lacrimi. De altfel, culoarea emblematica a casei este chiar roz-nud pal, un simbol al feminitatii si frumusetii, in lumina naturala. Tu pentru ce iubesti Chloé? We love it because it’s iconic! 

   

Prin ce se diferentiaza colectiile de ochelari Chloé?

Piesele de eyewear lansate de casa  au devenit iconice datorita formelor feminine si a culorilor calde care le caracterizeaza si le face atat de usor de recunoscut( si de dorit!). Spre exemplu, colectia Spring Summer 21- See With Optimism aduce contraste atragatoare, siluete de inspiratie retro si finisaje cromatice contemporane. Ramele au un design aparte, fiecare concept purtand nume de femeie, iar formele reprezinta simboluri ale feminitatii, delicatetii, precum si ale increderii: ochelari cu lentile in forma de floare, inima, lacrima, dar si forme geometrice precum rotunzi oversize, infinit sau rame cu clip on, cu efecte gradient, ce ofera un aer misterios.

     

Ochelarii sunt acel accesoriu care te ajuta sa iti pui in valoare atat outfitul, cat si personalitatea! Asadar, te invitam sa alegi ochelarii potriviti stilului tau din selectia noastra de ochelari Chloé.

Gaseste-ti ochelarii de soare Chloé ideali! 

Porti rame de vedere? Vezi aici selectia noastra de rame Chloé!

     

Te invitam sa citesti si Fashion Pill- brandul lunii: Alexander McQueen

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0