.

.

FASHION PILL- brandul lunii: Montblanc
Publicat de      23.07.2021     Home , Fashion Pill    0 Comentarii
FASHION PILL- brandul lunii: Montblanc

Astazi te purtam in lumea luxului autentic si te invitam sa descoperi istoria, unicitatea si identitata casei Montblanc! Stiai ca Montblanc creeaza de peste 100 de ani piese de colectie precum ceasuri, stilouri, ochelari, care au devenit o emblema a luxului la nivel mondial? Stii care este povestea din spatele logo-ului uneia dintre cele mai prestigioase nume din industria accesoriilor de lux? Porneste cu noi in expeditia catre cele mai inalte culmi ale rafinamentului si excelentei!

            Fie ca este vorba despre instrumente de scris, ceasuri, bijuterii sau accesorii care ne completeaza outfitul precum gentile sau ochelarii, piesele casei Montblanc sunt alese si apreciate la nivel mondial de catre iubitorii de lux de pretutindeni. Montblanc, pionier al excelentei, cu o istorie de peste 100 de ani face ca orice accesoriu care ii poarta sigla sa devina un obiect de colectie, datorita maiestriei si a tehnicilor de cea mai inalta calitate cu care este executat. Brad Pitt, Nicolas Cage, Johnny Depp sau Morgan Freeman sunt doar o parte dintre cele mai mari staruri internationale care poarta creatiile casei Montblanc.   

  

     

Povestea cunoscutei casei de instrumente de scris a început in anul 1906, când un designer din Berlin, August Eberstein si un banker din Hambur, Alfred Nehemias, au creat o gama de stilouri cu peniță- dorind sa ofere lumii un instrument de scris mai practic si usor de utilizat decat cele care existau la momentul acela, adica stilourile vechi care se imbibau in borcanul de cerneala pentru a putea fi folosite. Astfel, a fost creat pentru prima data stiloul cu mecanism de umplere, care, evident, a devenit imediat un instrument de scris dorit de toata elita societatii. In 1929, penita stiloului care deja devenise faimos, Meisterstück, a fost gravata cu numarul 4810, care reprezinta inaltimea muntelui Mont blanc si devine un simbol al calitatii supreme. Datorita succesului fulminant, casa Montblanc a lansat in 1994 cel mai scump stilou din lume, Meisterstuck Solitaire Royal, decorat cu 4810 diamante aplicate  manual. 

   

Datorita designului sofisticat, a mecanismelor unice si emblematice, piesele Montblanc sunt destinate spiritelor creative, care cauta si emana inspiratie, care iubesc provocarile si exploreaza viata din mai multe perspective. De altfel, logo-ul casei a devenit un simbol al luxului contemporan cunoscut la nivel international si reprezinta varful Montblanc acoperit cu zapada.

  

Pentru ca noi iubim luxul si rafinamentul, iubim ochelarii Montblanc. Datorita materialelor de cea mai inalta calitate si a versatilitatii, fie ca alegi sa porti ochelari de soare Montblanc sau rame de vedere, vor fi intotdeauna o o piesa aparte, iconica, de care te vei putea bucura mereu, pentru ca LUXUL ESTE MEREU IN TENDINTE! Designurile pieselor sunt clasice dar adaptate la stilul contemporan, respectand estetica si identitatea brandului pana la cel mai fin detaliu. Elementele representative de design al ramelor sunt logo-ul Montblanc Snow cap, cele 3 inele care decoreaza deseori bratele ochelarilor, care reprezinta cei 3 fondatori ai casei si aspectul gravat, care simbolizeaza eleganta masculina. 

  

    

   

      

Ochelarii sunt acel accesoriu care te ajuta sa iti pui in valoare atat outfitul, cat si personalitatea! Asadar, te invitam sa alegi ochelarii potriviti stilului tau din selectia noastra de ochelari Montblanc. 

GASESTE OCHELARII TAI DE SOARE MONTBLANC

PORTI OCHELARI DE VEDERE? ALEGE RAME MONTBLANC

  

   

TE INVITAM SA CITESTI SI: 

FASHION PILL-BRANDUL LUNII: CARTIER

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0