.

.

FASHION PILL- brandul lunii: Pomellato
Publicat de      23.08.2021     Home , Fashion Pill    0 Comentarii
FASHION PILL- brandul lunii: Pomellato

Stil inconfundabil, creativitate nemarginita, culori vibrante si maiestrie impecabila- asa am putea defini creatiile casei Pomellato, fie ca este vorba de bijuterii sau colectiile de ochelari de soare si rame de vedere.  Piesele create sunt atemporale si transced orice trenduri din industria fashion-ului, prin prisma designurilor rafinate si elegantei unice. Ofera culoare vietii cu Pomellato! Te invitam alaturi de noi sa descoperi istoria unei case de fashion iconice, aparte, destinate in totalitate femeii.

         

Cui sunt destinate creatiile Pomellato?

Identitatea puternica, distinctiva a casei au dus numele Pomellato pe cele mai inalte culmi ale succesului, cucerind cu usurinta admiratia iubitorilor de lux din Italia si mai apoi din intreaga lume.  Creatiile Pomellato sunt unice datorita designurilor sofisticate, tehnicilor de decupare a cristalelor pretioase si imbinarea perfecta intre pietre viu colorate. Toate acestea au facut ca Pomellato sa isi creeze un stil consistent, iconic si unic de-a lungul timpului.

               

Care este istoricul casei Pomellato?

Sinonim cu creativitatea si culoarea pe scena internationala de bijuterii, Pomellato a fost infiintata la Milano in anul 1967 de catre fondatorul Pino Rabolini. Inspirat de stilul milanez al anilor 60, Pino, a decis sa creeze bijuterii contemporane, elegante, de calitate si accesibile pentru fiecare iubitoare de modă.

                    

Prin ce se diferentiaza colectiile de ochelari Pomellato?

Dezvoltate in paralel cu bijuteriile principale ale casei Pomellato, colectiile de ochelari de soare si rame de vedere surprind prin suprafetele lor texturate, transparente inconfundabile si forme sofisticate. Acestea pastreaza cele trei teme iconice: Nudo, Veleno si Victoria, regasite in colectiile de bijuterii de lux Pomellato. 

Datorita abordării artizanale si a elegantei milaneze, NUDO este cea mai bine vândută colecție a casei. Designul ușor, sofisticat si distins are o tentă vintage, combinații monocromatice, tonurile colecției fiind inspirate din culorile  pământului. Stilul feminin si semnătura Pomellato, inițiala P, accentuează sentimentul esențial autentic al casei: eleganta. 

     

Dai culoare vieții, purtând ochelarii Pomellato!

Descopera intreaga colectie de ochelari de soare si rame de vedere Pomellato, disponibila pe koptic.ro. 

Ai siguranta ca platesti 100% originalul.

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0