.

.

Noul concept Blue & Beyond de la Kering Eyewear, disponibil pe koptic.ro!
Publicat de      02.09.2021     Home , Fashion News , Fashion Pill    0 Comentarii
Noul concept Blue & Beyond de la Kering Eyewear, in exclusivitate pe koptic.ro!

Incearca sa iti imaginezi ca porti ochelarii de soare preferati, intr-o zi insorita,  pentru a-ti proteja ochii de razele puternice ale soarelui, iar atunci cand ajungi in casa, acei ochelari continua sa iti protejeze ochii de lumina albastra provenita de la device-uri! In absenta soarelui, lentilele “dezactiveaza” filtrul, iar acestea se transforma in lentile transparente, oferindu-ti maxima protectie in timp ce te uiti la TV, lucrezi la laptop sau navighezi pe internet pe smartphone-ul tau. Dar mai mult de atat, cum ar fi daca acesti ochelari ar fi de la brandul tau de lux preferat?

     

Conceptul Blue&Beyond a fost lansat de Kering Eyewear in anul 2021 si reprezinta combinatia perfecta intre stil si tehnologie. Lentilele fotocromatice sunt concepute pentru a oferi protectie maxima impotriva luminii albastre si a razelor UV. Acesta a fost introdus pentru prima data in gama de ochelari de lux, fiind folosit in realizarea lentilelor ochelarilor unora dintre cele mai mari case de fashion din lume: Cartier, Saint Laurent, Gucci si Montblanc.

      

        

Tehnologia folosita are scopul de a ameliora tensiunea oculara la trecerea din spatiile interioare la spatiile deschise sau invers. Inovatia adusa de conceptul Blue & Beyond este caracterizata prin dubla protectie oferita de lentilele albastre, atat pentru lumina nociva provenita de la diferite device-uri, precum telefonul sau laptopul, cat si pentru radiatiile puternice UV.

       

Ce sunt lentilele fotocromatice?    

Lentilele fotocromatice sunt prevazute cu un filtru special, care reactioneaza la radiatiile ultraviolete din natura, inchizandu-se la culoare in mediul exterior. Atunci cand sunt purtate in interior, aceste lentile raman transparente, cu o usoara tenta de bleu, insa atunci cand sunt purtate afara, cu cat lumina este mai puternica, cu atat lentilele capata nuante tot mai inchise de albastru. Acest filtru se “activeaza” din cauza radiatiilor UV captate de la Soare.  

Ce este lumina albastra si de ce trebuie sa te protejezi de ea?

Filtrul albastru al lentilelor are, de asemenea, scopul de a proteja ochii de lumina albastra provenita de la device-uri (smartphone-uri, tablete, TV, laptop etc). Aceasta lumina trece prin cornee, ajungand la retina, unde poate afecta celulele sensibile la lumina- ceea ce cauzeaza o calitate scazuta a somnului, migrene, dureri oculare. De aceea, este necesar sa iti protejezi cat mai eficient ochii in timpul utilizarii device-urilor. 

                            

“In ultimul an, timpul petrecut in fata calculatoarelor a crescut intr-un mod alert, iar asta ne-a inspirat in conceperea proiectului Blue&Beyond, care reprezinta o inovatie pentru aceasta industrie. Lentilele “inteligente” sunt prevazute cu efect de filtrare dublu, ceea ce le face unice in segmentul de fashion si luxury, in special deoarece sunt adoptate de branduri high-end: Cartier, Gucci, Saint Laurent, Montblanc.” Roberto Vedovotto , Presedinte & CEO Kering Eyewear.

       

Descopera, in exclusivitate pe KOptic.ro, conceptul BLUE & BEYOND!

                

 Descopera AICI ochelarii de soare pentru barbati de la Cartier, CT0220S-006

                      

Vezi AICI ochelari de soare dama de la Gucci, GG0062S-019

                               

Vezi AICI ochelari de soare dama de la Gucci, GG0396S-004

                                          

Descopera AICI ochelari de soare dama de la Saint Laurent, SL 276 MICA-025

      

Vezi AICI ochelari de soare unisex de la Saint Laurent, SL 402-013

    

Vezi AICI ochelari de soare barbati de la Montblanc, MB0098s-009

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0