.

.

Save your tears for another day, because today is about Cartier!
Publicat de      29.09.2021     Home , PRESS & CELEBS    0 Comentarii
Save your tears for another day, because today is about Cartier!

The Weeknd este artistul care nu mai are nevoie de nicio introducere, we love him and we know you love him too! Si desigur, apreciem si gusturile sale pentru tinute rafinate, de la cele mai mari case de fashion, completate cu accesorii de lux!  

La evenimentul iHeartRadio Music Awards 2021, superstarul The Weeknd a purtat ochelarii de soare cu rama aviator reinrepretat, de la casa de bijuterii Cartier, din colectia Spring Summer 21.

         

     

The Weeknd a deschis seara premiilor la evenimentul din Los Angeles cu piesa “Save your tears”, cantata impreuna cu Ariana Grande. La eveniment, superstarul a stralucit intr-un costum elegant all black, cu sacou lung, oversize, accesorizand cu ochelarii de soare cu rama aurie a casei Cartier, o referinta a luxului contemporan. 

      

CT0078S-002

CT0265S-001

CT0241S-001

CT0230S-001

O casa de lux din Franta, cu o viziune ampla si curioasa asupra lumii inconjuratoare, Cartier creeaza piese atemporale, gasind frumusete in orice. Casa Cartier continua mereu sa isi depaseasca limitele creativitatii si sa adauge un plus de excelenta savoir-fair-ului emblematic. Fondata in epoca marilor inventii, Cartier a cautat mereu inspiratie in miscarile artistice si ideile noi venite din aceasta sfera. Acest lucru continua si astazi, ducand la crearea unei identitati proprii. Love, Trinity, Juste un Clou, Tank, Panthère, Santos…de la crearea bijuteriilor de lux pana la ceasuri, de la accesorii de piele pana la parfumuri, ochelari sau diferite piese, Cartier pune amprenta frumusetii iconice in orice creatie, devenita o caracteristica simbolica. De mai bine de 30 de ani, Cartier a creat piese de exceptie, emblematice stilului si istoriei casei: Santos de Cartier, Panthère de Cartier, Première de Cartier, Signature C de Cartier and Trinity de Cartier.

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0