.

.

Se poarta vara...tot timpul anului! @Nicole Cherry for Touch Magazine
Publicat de      01.07.2020     Home , PRESS & CELEBS    0 Comentarii
Se poarta vara...tot timpul anului! @Nicole Cherry for Touch Magazine

Too glam for AM? Nu si atunci cand vine vorba de ochelari de soare decorati cu cristale si pietre, precum sunt cei limited edition de la Balenciaga pe care ii poarta frumoasa Nicole Cherry in pictorialul pentru Touch Magazine.

         

     

Stylingul pentru shooting a fost creat de catre Lucy Faur, unul dintre cele mai apreciati stilisti din Romania, care este de asemenea fashion editor al revistei Forbes. Topul argintiu metalizat a fost asortat cu un accesoriu pentru cap decorat de asemenea cu cristale si cu ochelarii de soare in editie limitata de la Balenciaga, cu rama cat-eye geometric, incrustati cu cristale argintii. 

    

        

Si daca tot vorbim despre ochelari extravaganti, casa Gucci nu putea lipsi din peisaj. Nicole a ales sa poarte ochelarii de soare cay-eye extrem de la Gucci, cu rama metalica, decorati cu nituri in forma de stea pe toata latimea lentilei.

      

Si pentru ca se poarta ochelarii oversize, cu rama groasa din acetat, Nicole a ales ochelarii de soare aviator cu rama supradimensionata de la Gucci, pentru un shooting ce a avut loc chiar pe terenul de tenis. We love it! 

     

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0