.

.

GUCCI TIME IS THE BEST TIME! PRIETENII DE LA GOLDEN BOY SOCIETY POARTA OCHELARI GUCCI PENTRU NOUL VIDEOCLIP
Publicat de      01.08.2021     Home , PRESS & CELEBS    0 Comentarii
GUCCI TIME IS THE BEST TIME! PRIETENII DE LA GOLDEN BOY SOCIETY POARTA OCHELARI GUCCI PENTRU NOUL VIDEOCLIP

Gucci time is the best time! De aceea, prietenii nostri de la Golden Boy Society au ales sa poarte ochelarii de soare a emblematicei case Gucci pentru videoclipul piesei “Construiesc un imperiu”.

   

Alex Velea a ales ochelarii de soare oversize, cu lentila logo-mania, din colectia Spring Summer 21 a casei Gucci. Because Gucci boys do it better, right?

   

     

Vintage inspo este unul dintre trendurile anului 2021, iar Rashid a ales ochelarii de soare cu rama metalica, de la Gucci. Toate casele de fashion au introdus accente vintage in colectiile lansate in 2021, iar acest trend este here to stay si pentru noul sezon!

   

   

Ochelarii de soare masca de la Gucci sunt un accesoriu iconic, versatil, care completeaza perfect atat tinutele casual, cat si cele streetstyle sau chiar de evenimente. Iar Matias a ales ochelarii de soare masca Gucci, decorati cu nituri sub forma de stea pentru a accesoriza emblematic o tinuta all black.

   

  

       

Daca inca nu te-am convins ca ochelarii de soare cu lentila decorate cu logo sunt un must have pentru un adevarat trendsetter, Dali iti arata cat de cool vei arata purtandu-i!

  

    

 Fa si tu parte din K Optic Gang si alege-ti ochelarii Gucci preferati!

    

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0