.

.

Back to the future with the coolest fashion icon: Alina Ceusan x RetroFutureBabe
Publicat de      20.10.2021     Home , PRESS & CELEBS    0 Comentarii
Back to the future with the coolest fashion icon: Alina Ceusan x RetroFutureBabe

Alina Ceusan este unul dintre cei mai iubiti influenceri romani, care se bucura de fan-base enorm pe platformele sociale. Este sufucient sa ai cont pe Instagram, ca tu sa o recunosti pe una dintre cele mai apreciate fashion-iconuri din Romania. De altfel, in 2017 a castigat premiul Best Fashion Blog, in 2018 premiul Digital Diva, iar in 2021 premiul Best Lifestyle Influencer.

    

Tot anul 2021 a fost anul in care Alina a lansat site-ul retrofuturebabe.ro, dedicat pasiunii sale pentru lumea fashion. Ce alt mod mai bun de a anunta lansarea noului site decat printr-un pictorial #iconic, creat intr-un decor roz si rosu, unde au fost prezente Antonia si cativa dintre cei mai apreciati influenceri din tara: Carmen Grebenisan, Laura Giurcanu sau Garbriela Atanasov.

     

      

Si pentru ca tinutele fetelor au fost, evident, in pas cu ultimele tendinte din fashion, acestea au fost completate cu ochelari de soare de la extravaganta casa Gucci. Because Gucci girls do it better!

  

         

Alina a optat pentru ochelarii de soare cat-eye extrem decorati cu perle, in editie limitata, de la Gucci, pentru a oferi acel touch of glam outfitului all black.

       

     

Oversize vintage a fost si ramane unul dintre trendurile principale in materie de ochelari, asa ca bloggerul Garbriela Atanasov a ales sa accesorizeze rochia animal print cu crapatura pe picior cu ochelarii supradimensionati Gucci, in culoare Havana. And she is #fire!

     

Completeaza-ti si tu tinutele cu ochelarii extravaganti ai casei Gucci, disponibili aici.

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0