.

.

Splash of color- Anna Lesko poarta ochelarii Gucci Fashion Inspired pentru videoclipul piesei Ivanko
Publicat de      20.10.2021     Home , PRESS & CELEBS    0 Comentarii
Splash of color- Anna Lesko poarta ochelarii Gucci Fashion Inspired pentru videoclipul piesei Ivanko

Anna Lesko este recunoscuta nu doar pentru muzica sa, ci si pentru tinutele excentrice, iesite din comun pe care le propune atat in videoclipuri, cat si in aparitiile de la diferite evenimente mondene. De-a lungul timpului, artista a optat pentru outfituri in culori vibrante, cu inspiratie ruseasca, coafuri inedite si desigur, accesorii extravagante.

   

     

Si pentru ca tot aminteam de tinute extravagante si videoclipuri wow, iti prezentam videoclipul piesei “Ivanko”, care a fost lansata alaturi de artistul Culita Sterp. Intregul videoclip este o explozie de energie, culoare, datorita tinutelor, decorului dar si a accesoriilor: ochelarii Gucci din colectia Fashion Inspired, desigur, alesi in cele mai aprinse culori: portocaliu neon, albastru sau roz.

   

         

Ochelarii de soare Gucci cu rama decorata cu cristale in forma de stea fac parte din colectia Fashion Inspired, lansati in culori aprinse precum portocaliu, albastru, roz. Imediat dupa lansare, acestia au fost alesi de catre vedete internationale precum Elton John, Paris Hilton, Blac Chyna pentru a scoate in evidenta outfiturile nonconformiste.

      

     

Descopera si tu cele mai extravagante piese de eyewear din colectiile casei Gucci, disponibile aici. 

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0