.

.

Te invitam sa descoperi evenimentul K OPTIC de lansare a colectiilor Toamna-Iarna 21!
Publicat de      03.12.2021     Home , Trending NOW    0 Comentarii
Descopera evenimentul K OPTIC de lansare a colectiilor Toamna-Iarna 21!

Evenimentul K Optic de lansare a colecțiilor de ochelari toamnă-iarnă 2021 a fost plin de culoare și extravaganță. O mulțime de vedete, precum Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici au fost prezente și s-au bucurat de cele peste 5000 de perechi de ochelari care au fost expuse.

    

     

Știm deja că cele mai mari case de fashion, precum Gucci, Saint Laurent, Cartier, Balenciaga au lansat colecțiile de ochelari pentru sezonul toamnă – iarnă 2021 și mai știm și că asta înseamnă că singurul site dedicat 100% ochelarilor de designer, www.koptic.ro a adus în atenția publicului cele mai extravagante modele de ochelari. Cum? Printr-un eveniment plin de excentricitate, rafinament și glamour, unic în Romania, ce a avut loc în cadrul select al restaurantului Naive, din centrul capitalei.

Koptic.ro are misiunea de a promova ochelarii ca pe un accesoriu definitoriu al unei ţinute fashion şi de a participa activ la dezvoltarea segmentului de ochelari din gama luxury al pieței de optică din România.

    

   

Fiecare model de ochelari se află la intersecția dintre artă și high fashion, transformând accesoriul într-o bijuterie. În cadrul evenimentului au fost expuse peste 5000 de modele de ochelari de soare și rame de ochelari de vedere, pe care invitații le-au putut descoperi și proba.

   

   

Invitații au descoperit viziunea unică a celor mai mari case de fashion din lume și au fost ghidați într-o incursiune a stilurilor clasice, reinterpretate într-o versiune modernă. Colecția de ochelari pentru sezonul de toamnă-Iarnă 2021 a unor case de modă care au schimbat istoria fashion-ului, precum Gucci, Cartier, Saint Laurent au fost prezente în cadrul evenimentului susținut de echipa K Optic. Evenimentul a fost o demonstrație prin care ochelarii de soare devin accesoriul definitoriu al unei ținute fashion, iar ramele de vedere fac tranziția de la dispozitiv medical la bijuterie, ca element esențial în definirea stilului vestimentar.

   

   

De-a lungul anului s-a creat o întreagă familie în jurul K Optic: Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Ilinca Vandici, Antonia, Dorian Popa, Selly, Alina Ceușan, Teo Trandafir, Simona Pătruleasa fiind doar câteva dintre personalitățile care au trecut pragul evenimentului de lansare de la K Optic. Aceștia s-au bucurat de modelele preferate ale celebrelor case de modă, completându-și outfit-urile cu accesoriile – bijuterii distribuite de K Optic în România.

    

   

Colecțiile de ochelari din portofoliul K Optic sunt disponibile online, pe singurul site dedicat 100% ochelarilor de designer, dar și fizic în peste 150 de magazine de optică certificate în România. Respectând ADN-ul fiecărui brand, ochelarii distribuiți de K Optic devin un accesoriu definitoriu pentru construirea stilului personal autentic și în ton cu trendurile internaționale de fashion.

   

   

Află care sunt cele mai noi tendințe în materie de ochelari, ce piese iconice au lansat cele mai mari case de fashion din lume și alege-ți ochelarii tăi preferați din noua colecție FW21!

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0