.

.

PREMIERĂ ÎN INDUSTRIA FASHION: BALENCIAGA LANSEAZĂ NOUA COLECȚIE PRIN INTERMEDIUL UNUI JOC VIDEO
Publicat de      10.12.2021     Home , Trending NOW    0 Comentarii
PREMIERĂ ÎN INDUSTRIA FASHION: BALENCIAGA LANSEAZĂ NOUA COLECȚIE PRIN INTERMEDIUL UNUI JOC VIDEO

Balenciaga, una dintre cele mai excentrice case de fashion din lume, a lansat colecția Toamnă-Iarnă 2021 prin intermediul unui joc video – Afterworld: The Age of Tomorrow. Acțiunea se desfășoară în cadrul unui oraș, în anul 2031. Jocul îți permite să alegi propriul caracter, din peste 50 de opțiuni.

De-a lungul jocului, caracterele trec prin diferite zone, începând cu un magazin Balenciaga sub formă de labirint, unde sunt dispuse piesele colecției Toamnă-Iarnă 2021. Decizia de a lansa un asftel de joc reflectă chiar influențele colecției: focusul centrat pe destinul umanității și totodată prezentarea viitorului, când piesele vestimentare Balenciaga vor fi încă purtate.

   

   

Pentru crearea acestui proiect, Balenciaga a colaborat cu Dimension, un studio de producție de top din Londra. Afterworld: The Age of Tomorrow a devenit unul dintre cele mai complexe și inovatoare proiecte din industria fashion.

   

                        

 

    

Viziunea directorului de creație al casei Balenciaga, Demna Gvasalia, asupra colecției Toamnă-Iarnă 2021 în Balenciaga’s Afterworld: The Age of Tomorrow, reprezintă ideea de a crea piese atemporale, care pot fi purtate și peste un deceniu și pot fi reutilizate. Spre exemplu, o haină din satin nu trebuie să fie purtată doar ca un trench, ci poate deveni o rochie de seară, iar o pătură poate deveni o capă cu glugă sau o pelerină.

       

        

Evoluția industriei jocurilor duce la posibilitatea creării unor avataruri cu aspect hyper realistic, ceea ce oferă posibilitatea industriei fashion de a da frâu liber imaginației și creativității. Proiectul Afterworld reprezintă un nou mod de prezentare a colecțiilor, a valorilor și conceptelor, într-o manieră mult mai sustenabilă. 

    

             

Balenciaga este recunoscută ca fiind una dintre cele mai excentrice și extravagante case de fashion din lume. Acest lucru este vizibil în fiecare piesă pe care o creează și chiar și în colecțiile de ochelari de soare si rame de vedere. În 2019, Balenciaga a lansat în exclusivitate, în gama de produse de lux, ochelarii de soare cu led. Inspiratia acestui model au fost chiar sneakersii cu beculețe care făceau furori in anii ’90. Logo-ul de pe brațul ochelarilor de soare era decorat cu leduri cu culori interschimbabile, controlate prin atingere

Descopera intreaga colectie Balenciaga aici

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0