.

.

Are you ready to ENTER THE MATRIX? Dar inainte de toate, asigura-te ca ai ochelarii potriviti pentru personajul tau!
Publicat de      05.01.2022     Home , Fashion News    0 Comentarii
Are you ready to ENTER THE MATRIX? Dar inainte de toate, asigura-te ca ai ochelarii potriviti pentru personajul tau!

Una dintre cele mai apreciate si asteptate serii de filme din toate timpurile a venit cu un cadou de Craciun pentru fanii de pe tot mapamondul: lansarea celui de-al patrulea film, Matrix Resurrection. Inca de la prima aparitie, in anul 1999, Matrix a avut un success urias si s-a plasat imediat in topuri, cu incasari de sute de milioane de dolari. Insa ce ne-a atras noua mereu atentia au fost acele outfituri unice, care de la primul film pana la ultimul au devenit cu adevarat emblematice: paltoane negre, lungi, pana in pamant, costume de piele sau latex si, bineinteles, ochelarii de soare! Ai observat ca fiecare personaj are o anumita pereche iconica de ochelari, care ii reprezinta identitatea?

    

    

Astazi te invitam sa intri alaturi de noi in lumea Matrix! Dar inainte de toate, asigura-te ca ai ochelarii potriviti pentru personajul tau!

NEO

Ochelarii BB0179S-002 de la Balenciaga au fost denumiti dupa personajul principal din filmul Matrix, devenind o piesa de colectie din seria liniei “Neo”.   

   

   

     

TRINITY

Ochelarii cu forma cat-eye purtati de personajul feminin principal, Trinity, reprezinta feminitatea, caracterul ei revolutionar si puternic, gata oricand sa faca fata oricarui obstacol care ii apare in cale. Te identifici si tu cu personajul ei?

    

   

       

MORPHEUS

Daca in primele 3 filme Morpheus purta ochelari fara brate, in filmul Matrix Resurrection producatorii au decis ca este timpul pentru un upgrade al outfitului. Ochelarii cu clip au fost inlocuiti cu ochelari rotunzi cu rama metalica, respectand totusi dimensiunile micro.

    

    

   

BUGS

Ochelarii Alexander McQueen cu tinte si tija metalica pe lentile sunt creati pentru personalitati cu spirit rebel, tanar si puternic, precum Lexy. Daca ea a fost personajul tau preferat din noul film Matrix, iti aratam cateva modele de ochelari cu rama rotunda din acetat, care iti vor oferi acel styling iconic. 

   

   

   

LEXY

Unii dintre cei mai stilysh ochelari din seria filmelor Matrix sunt cei purtati de Lexy, cu rama detasata de lentila si forma geometrica aparte. Are you ready for some action?

    

   

   

In seria de filme Martix, ochelarii de soare sunt evident un accesoriu caracteristic fiecarui personaj important, insa pe langa functia stilistica pe care o au, acestia sunt si un simbol al protectiei. O data intrati in Matrix, personajele poarta ochelari de soare, diferentiind lumea reala de cea simulata.

SO, ARE YOU READY TO ENTER THE MATRIX?

Descopera aici intreaga selectie de ochelari inspirati de seria filmelor Matrix. 

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0