.

.

Top 5 ochelari de soare pentru EL, in 2022
Publicat de      12.01.2022     Home , Trending NOW    0 Comentarii
Top 5 ochelari de soare pentru EL, in 2022

O rezolutie pentru 2022? Mai multi ochelari de soare! Cu totii suntem cu gandul la urmatoarea vacanta, iar un lucru stim sigur: accesoriul care nu trebuie sa lipseasca din bagaj sunt ochelarii de soare, fie ca mergem intr-o vacanta la ski sau la plaja. Te invitam, deci, sa descoperi top 5 ochelari de soare pentru barbati, in 2022!

1. Ochelari D Frame

    

      

Aerul masulin si cool, alaturi de aspectul futurist fac ca aceasta forma a ramelor sa revina in tendinte in anul 2022. Partea de sus a ramelor este dreapta, semanand cu designul ochelarilor masca, insa dimensiunile sunt mai mici. D Frames sunt recomandate in special domnilor cu fata ovala sau rotunda, pentru a le pune in evidenta trasaturile.  

2.      2. Ochelari aviator oversize

    

      

Fiecare gentleman trebuie sa aiba in garderoba acea pereche de ochelari de soare clasica, foarte versatila, pe care o poate purta in orice moment si la orice ocazie. Si in anul 2022, piesa clasica must have ramane rama aviator, casele de fashion propunand insa mai multe variante: vintage, oversize, rama metalica sau din acetat.  

3.      3. Ochelari cu rama metalica

   

        

Casa de bijuterii Cartier propune pentru noul an ochelarii de soare cu rama metalica, cu designuri atat clasice, precum aviator, cat si reinterpretate, precum aviator ingust. 2022 adauga o pata de culoare outfiturilor domnilor si propune lentile colorate, precum lentilele albastre, verzi sau chiar gradient.

4.      4. Ochelari Oversize

   

      

The bigger, the better este si anul acesta unul dintre motto-urile casei Gucci, care o data cu noua colectie propune o combinatie inedita intre ramele supradimensionate si cele cu design vintage, reusind sa aduca eleganta anilor ’80 in tendintele actuale ale anului 2022. Un aspect extrem de interesant si inedit este rama din acetat dublu, bicolor.

5.      5. Ochelari cu rama colorata

     

    

Cine spune ca domnii nu pot purta ochelari colorati? Cele mai mari case de fashion din lume propun in 2022 o varietate de ochelari de soare cu rama colorata pentru barbati, in culori vibrante, precum ochelarii Saint Laurent, sau nuante pamantii, precum ochelarii Montblanc. Tu ce culoare alegi sa porti?

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0