.

.

Top 5 ochelari de soare in anul 2022- pentru EL
Publicat de      08.02.2022     Home , Trending NOW    0 Comentarii
Top 5 ochelari de soare in anul 2022- pentru EL

O rezolutie pentru 2022? Mai multi ochelari de soare! Cu totii suntem cu gandul la urmatoarea vacanta, iar un lucru stim sigur: accesoriul care nu trebuie sa lipseasca din bagaj sunt ochelarii de soare, fie ca mergem intr-o vacanta la ski sau la plaja. Alaturi de Vlad Gordan, luxury adviser, te invitam sa descoperi top 5 ochelari de soare pentru barbati, in 2022!

   

     

Cuprins:

1. Ochelari pilot

2. Ochelari masca

3. Ochelari bold

4. Ochelari Caravan

5. Ochelari statement

 1. Ochelari aviator/pilot

     

    

Fiecare gentleman trebuie sa aiba in garderoba acea pereche de ochelari de soare clasica, foarte versatila, pe care o poate purta in orice moment si la orice ocazie. Si in anul 2022, piesa clasica must have ramane rama aviator, casele de fashion propunand insa mai multe variante: vintage, oversize, rama metalica sau din acetat. 

    

2. Ochelari masca

   

   

The bigger, the better este si anul acesta unul dintre motto-urile casei Gucci, care o data cu noua colectie propune o combinatie inedita intre ramele masca supradimensionate si cele cu design vintage, reusind sa aduca eleganta anilor ’80 in tendintele actuale ale anului 2022. Un aspect extrem de interesant si inedit este rama din acetat dublu, bicolor. 

    

3. Ochelari bold

   

         

Ochelarii cu rama din acetat gros sunt un accesoriu ideal pentru tinutele casual sau streetstyle si ofera un aer masculin si cool outfitului tau. Poti alege dintr-o varietate de forme, de la rama ingusta, precum cea de la Saint Laurent, pana la ramele boldate oversize, de la Gucci.

   

 4. Ochelari Caravan 

   

   

Casa de bijuterii Cartier propune pentru noul an ochelarii de soare cu rama metalica, cu designuri atat clasice, precum aviator, cat si reinterpretate, precum rama caravan ingust. 2022 adauga o pata de culoare outfiturilor domnilor si propune lentile colorate, precum lentilele albastre, verzi sau chiar gradient.

   

5. Ochelari Statement/ Basic   

    

      

Cu un design atemporal, alaturi de ramele aviator, ochelarii de soare statement sunt acel accesoriu versatil pe care te poti baza in orice moment al zilei sau in orice context. Ideali pentru zilele insorite, sunt accesoriul care ofera atat protectie solara maxima, cat si un artificiu stilistic ce iti transforma instant lookul.  

    

Descopera aici colectiile 2022 de ochelari de soare pentru barbati

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0