.

.

Top 5 rame de ochelari de vedere in 2020
Publicat de      25.05.2020     Home , Trending NOW    0 Comentarii
Top 5 rame de ochelari de vedere in 2020

Top 5 rame de ochelari de vedere in 2020

O pereche de ochelari, fie de soare sau de vedere, este un element indispensabil pentru orice outfit. ◆ Găsiți perechea perfecta de rame de ochelari de vedere urmărind ultimele tendințe pentru 2020.

1. Rame transparente

Ochelarii cu rame transparente sunt unul din cele mai populare trenduri ale anului. Aducând un aer subtil dar în același timp fashion, plasticul incolor a captat atenția și imaginația designerilor de pretutindeni, fiind un material folosit atât în crearea produselor vestimentare, cât și a acesoriilor. Chiar dacă optezi pentru versiunea transparentă sau pentru cea colorată, acest model de ochelari este unul care își face loc în colecțiile iubitorilor de fashion.

VEZI AICI RameLE de Vedere Gucci GG0390O-007

2. Aviator

Ochelarii aviator sunt un must have încă din anii ‘30, cand a apărut acest model. Fie că sunt purtați cu lentile cu protecție solară, cu prescripție sau char fără dioptrii, rămâne unul dintre cele mai apreciate trenduri în materie de ochelari, pentru o apariție stylish.

VEZI AICI RameLE de Vedere Aviator

3. Extra nerdy ( stil Harry Potter)

Ramele rotunde si nerdy sunt opțiunea perfectă pentru cei ce își doresc o schimbare de look. Stilul hipster este reinventat prin designuri noi, unice, fiind printre preferințele oamenilor creativi. Versatilitatea ramelor cuprind modelele din acetat colorat, transparent sau cele subțiri, din sârmă aurie, delicate și subtile, făcând ca acest design să completeze perfect atât un look office, cât și unul fun.

VEZI AICI RameLE de Vedere Montblanc MB0009o-006

4. Vintage Cat-eye

Ochelarii potriviți pot tine loc chiar și bijuteriilor, iar alături de un ruj rosu, ramele cat-eye inspiră putere, eleganță, feminitate și stil. Fie că preferi varianta modernă, cu vârfurile alungite sau cei vintage, clasici, cu siguranță nu vor trece neobservați!

VEZI AICI RameLE de Vedere Cat-Eye

5. Rame oversize 70s din metal sau acetat

Dacă ochelarii tăi nu sunt destui de mari cât să „țină” cana de ceai, înseamnă că nu sunt destul de mari. Trendurile anului 2020 în materie de ochelari aduc în prim plan ochelarii supradimensionați, care acoperă pomeții. Think big, think 70s! Este totul despre glam, rame mari din acetat de diverse culori sau metal, fiind potriviți atât pentru femei cât și pentru bărbații care doresc să fie trendsetteri.

VEZI AICI RameLE de Vedere Gucci GG0026o-002

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0