.

.

Trending now: Bottega Veneta
Publicat de      01.04.2022     Home    0 Comentarii
Trending now: Bottega Veneta

Unicitatea si versatilitatea pieselor, fie ca este vorba despre clutch-uri, genti, ochelari de soare, pantofi sau articole de imbracaminte, au pus brandul Bottega Veneta pe wishlistul celor mai mari fashion icon-uri si tuturor trendsetterilor la nivel mondial.

Identitatea brandului este inconfundabila, datorita elementelor iconice precum Intrecciato, care este faimoasa tehnică a brandului de împletire a materialelor, in special piele, folosita atat pentru genti cat si pentru incaltaminte, dar si datorita lipsei unui logo al brandului.

   

     

Incepand cu anul 2018, cand Daniel Lee a devenit directorul de creatie, Bottega Veneta si-a impus din nou numele in scena lumii fashion, lansand trend dupa trend. Putem spune ca, in era influencerilor, Bottega Veneta si-a gasit un loc de onoare in topul celor mai populare branduri la nivel mondial. 

   

    

Orice articol vestimentar ar purta Rihanna, devine imediat un trend, nu e asa? Ei bine, de data aceasta ne arata cat de flawlessly cool este, purtand ochelarii de soare cat-eye Bottega Veneta. Si pentru ca brandul Bottega este opusul clasicului, prin designurile sofisticate, rama acestor ochelari de soare nu face exceptie! Este o reinterpretare geometrica, moderna, a formei cat-eye, cu inspiratie futurista, care a fost imediat introdusa in wishlist-ul fashion lover-ilor. Tu ce varianta alegi? Rama neagra sau rosie?

     

   

Spirit atemporal, eleganta subtila, designuri sofisticate si atitudine! We love Bottega Veneta

Descopera aici intreaga colectie de ochelari de soare si rame de vedere Bottega Veneta!

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0