.

.

Fashion Pill - Brandul lunii: CAZAL
Publicat de      30.05.2022     Home , Fashion Pill    0 Comentarii
Fashion Pill - Brandul lunii: CAZAL

Cand pasiunea este reflectata in design, creatiile devin iconice. Inca din anii ’80, Cazal a creat un adevarat cult prin piesele unice si inovative, luandu-si inspiratia din stilul streetwear al Brooklinului si extravaganta acelei perioade. Cari Zalloni a fost mereu un vizionar care a revolutionat colectiile de ochelari prin designurile unicate, care transced trendurile in fiecare an. Cazal a definit stilul hip-hop al anilor ’80 intr-un mod emblematic, iar ochelarii au primit denumirea de “Cazzy”, de la toti iubitorii brandului. Printre vedetele care s-au declarat fani ai casei Cazal se numara Jay-Z, Rihanna, Lady Gaga si Kanye West. Pana in prezent, fiecare colectie lansata a setat standardele la un nivel deosebit de inalt, folosind materiale de cea mai inalta calitate, imortalizand in acelasi timp spiritul si identitatea care au consacrat casa Cazal.

   

ochelari-cazal   

Crearea unui stil propriu este unul dintre talentele unice ale unui designer de exceptie. Cari Zalloni a avut mereu o inclinatie spre tendinte atemporale si designuri care transcend fiecare trend, care totodata raman actuale.

Cazal Eyewear este rezultatul muncii unei intregi vieti, a unui om care a redefinit designurile in materie de ochelari inca din anii ’80: Cari Zalloni, de unde de altfel provine si numele brandului. Pasiunea, implicarea si intelegerea stilului streetstyle a transformat Cazal intr-unul dintre cele mai influente nume din industria eyewear, la nivel global. 

   

celebritati-ochelari-cazal   

Designurile ochelarilor Cazal sunt aparte, nicidecum statement, reusind mereu sa iasa din tipare, asftel brandul devenind cunoscut si apreciat de catre cele mai mari vedete din toata lumea, pentru originalitate si formele imediat recognoscibile.

       

ochelari-cazal-koptic

       

Fie ca vorbim despre colectii pentru femei sau pentru barbati, ochelarii sunt creati respectand identitatea unica a casei Cazal si sunt destinati persoanelor care se regasesc intr-un stil de viata extravagant si nonconformist. Ochelarii Cazal sunt confectionati din materiale de inalta calitate, ramele deseori fiind confectionate din titan japonez, care este unul dintre cele mai usoare materiale folosite in confectionarea ramelor sau chiar aur. Precizia este unul din motivele pentru care piesele Cazal devin unele de colectie, ochelarii trecand de numeroase teste de calitate inainte de a fi disponibili pentru fanii brandului: ramele sunt confectionate din peste 50 de componente si sunt supuse la peste 70 de procese monitorizate de experti, pentru a garanta calitatea inegalabila. Ochelarii de soare si ramele de vedere evidentiaza atentia pentru fiecare detaliu in parte.

           

ochelari-de-soare-cazal

   

Descopera intreaga colectie a casei Cazal, disponibila aici.

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0