.

.

Vino cu noi la evenimentul de lansare a noilor colectii de ochelari Spring-Summer 22!
Publicat de      24.06.2022     Home , Fashion News    0 Comentarii
Vino cu noi la evenimentul de lansare a noilor colectii de ochelari Spring-Summer 22!

Noul sezon este aici, iar asta nu poate insemna altceva decat ca noile colectii de ochelari de soare si rame de vedere Primavara-Vara 2022 de la cele mai mari case de fashion din lume au fost lansate! Asteptarea a luat sfarsit, iar K Optic a celebrat acest lucru printr-un eveniment plin de rafinament, lux si extravaganta in care invitatii au avut ocazia de a vedea in exclusivitate in Romania cele mai noi piese de eyewear de la case de fashion precum Gucci, Saint Laurent, Balenciaga, Alexander McQueen, Chloe, Montblanc, Bottega Veneta si nelipsitele piese de colectie lansate de catre casele de bijuterii Cartier, Pomellato si Boucheron.

K Optic a fost gazda evenimentului de lansare a colectiilor de ochelari Primavara-Vara 2022. Alaturi de echipa si magazinele partenere din toata tara, parte importanta a familiei K Optic sunt unele dintre cele mai iubite celebritati din Romania, care si de data aceasta au fost alaturi de noi: Catalin Botezatu, Raluca Badulescu, Ilinca Vandici, Teo Trandafir, Diana Sar, Deea Codrea.  Te invitam sa descoperi aici video de prezentare al ultimului eveniment de lansare a colectiilor de ochelari!

   

ochelari-de-soare-gucci-colectia-2022       

Dupa cum ne-am obisnuit si cu siguranta v-am obisnuit si pe voi, “punctul culminant” al evenimentului a fost prezentarea colectiei 2022 a casei Gucci, o colectie plina de fantezie, extravaganta si opulenta. Piesele de resistenta fac parte din celebra colectie Hollywood Forever, dedicata de-a lungul timpului celor mai mari artisti de la Hollywood, incrustata cu diamante, cristale si confectionata din materiale de cea mai inalta calitate. Fiecare piesa a colectiei spune povestea sa, iar simbolul reprezentativ din acest an sunt stelele, care au devenit un element emblematic pentru Gucci, vazut ca o punte de legatura intre diferite etape ale istoriei casei. 

    

ochelari-de-soare-Gucci-colectia-2022       

            Misiunea K Optic este de a promova ochelarii ca pe un accesoriu definitoriu al unei ţinute fashion.  Evenimentul a fost o demonstrație prin care ochelarii de soare devin accesoriul definitoriu al unei ținute fashion, iar ramele de vedere fac tranziția de la dispozitiv medical la bijuterie, ca element esențial în definirea stilului vestimentar.    

Descopera aici colectiile Primavara-Vara 2022 de ochelari de soare si rame de vedere aici!

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0