.

.

Billie Eilish este noua imagine a campaniei Gucci Eyewear
Publicat de      22.09.2022     Home    0 Comentarii
Billie Eilish este noua imagine a campaniei Gucci Eyewear

                 

Billie Eilish e noua imagine a campaniei de eyewear a celebrei case Gucci, Fall Winter 22!  Celebra cantareata nu e la prima sa colaborare cu casa Gucci, iar in aceasta toamna a venit momentul de a “trece la pasul urmator”, debutand ca imagine a campaniei de eyewear pentru colectia Fall Winter 22.

           

Noua campanile o prezinta pe Billie Eilish intr-o plimbare cu masina, avand in fundal iconicul peisaj nocturn al Hollywood-ului. O intalnire misterioasa a doua masini vintage, doua stiluri diferite de ochelari de soare si doua versiuni ale cantaretei Billie Eilish? Asta ne face sa iubim campaniile Gucci! Desi este aceeasi persoana, cele doua abordari evidentiaza felul in care ochelarii de soare, la fel ca masinile, pot fi o reflexie si extensie a personalitatii si a stilului propriu.        

                 

                       

       

Video-ul de prezentare al campaniei este un ecou al colectiei de ochelari Toamna Iarna de la Gucci, cu inspiratie din filmele Hollyoodiene din perioada ’20-’50, ce denota glamour, eleganta si totodata excentricitate tipica “Orasului Ingerilor”, desigur, with a touch of drama. Paleta de culori este foarte bogata, cu nuante intense, contrastante si stiluri inedite.

       

billie eilish ochelari gucci

                                    

                    

                               

ochelari gucci colectie noua billie eilish 2022

       

   

Billie Eilish poarta ochelarii de soare cu forma caravan, din acetat negru dens, cu logo-ul casei auriu, tridimensional pe brat. Pentru a pune in evidenta diversitatea stilurilor, Billie Eilish poarta, in a doua parte a campaniei, o pereche de ochelari de soare cat-eye, cu rama din acetat roz deschis, iar la final, ochelari masca, supradimensionati, cu inspiratie retro.  Tu pe care ii preferi?   

    

ochelari masca gucci noua colectie     

     

De-a lungul ultimilor ani a fost deseori vazuta pe covorul rosu purtand creatii sau chiar full outfits semnate Gucci, iar de fiecare data acestea au fost completate de ochelari de soare, in diferite forme, culori si stiluri.

   

billie eilish ochelari gucci      

     

Datorita stilului ei puternic, autentic si excentric, Billie Eilish este completarea ideala a valorilor casei Gucci. Tu ce parere ai despre noua campanie de eyewear semnata Gucci?

Colectia Fall Winter 22, disponibila in curand pe koptic.ro. Pana atunci, te invitam sa descoperi aici colectiile de ochelari de soare si rame de vedere Gucci.

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0