.

.

Celebrity Choice: Cătălin Botezatu- Trenduri Ochelari de Soare 2020
Publicat de      09.07.2020     Home , PRESS & CELEBS , Trending NOW    0 Comentarii
Celebrity Choice: Cătălin Botezatu- Trenduri Ochelari de Soare 2020

Trenduri ochelari de soare 2020- Cătălin Botezatu 


Vara anului 2020 aduce  un #MustHave absolut: ochelarii de soare ce devin un accesoriu nelipsit într-o ținută completă. Daca esti un iubitor de fashion, un lucru este clar: este un must sa detii cate o pereche de ochelari pentru fiecare outfit preferat.

Cele mai mari case de moda precum Gucci, Saint Laurent, Cartier, Balenciaga, au lansat in colecția primăvară-vară modele inedite de ochelari de soare, reinterpretate, care te vor diferenția și vor transforma outfitul tău intr-unul de invidiat.

Cătălin Botezatu este un fashion icon care consideră că ochelarii de soare sunt accesoriul care transformă o tinută obisnuită într-una iconică. Iată preferințele lui pentru vara 2020:

1. Ochelari de soare geometrici 

1.    Gucci nu mai are nevoie de o prezentare, este una dintre cele mai apreciate case de moda la nivel mondial. Ochelarii din acetat, cu braț gros și ramă geometrică sunt o piesă de rezistență în realizarea ținutei, fiind potriviți unui barbat puternic, care alege accesorii care să îl reprezinte.

Ochelari de soare geometrici Gucci GG0630S-001

VEZI AICI OCHELARII DE SOARE GEOMETRICI GUCCI GG0630S

2. Ochelarii cu forma Aviator Reinterpretat 

 Accesoriile anilor 80 au fost reinterpretate iar stilul vintage revine în tendințe in 2020. Ochelarii pilot, cu rama din acetat, cu un aspect retro, sunt completati de logo-ul iconic Gucci, auriu, pe brațul alb. 

VEZI AICI OCHELARII DE SOARE GUCCI GG0663S-001

3. Ochelarii Masca 

1.    Formele supradimensionate au luat cu asalt colecțiile designerilor prezentate pe marile podiumuri în 2020, iar ochelarii mască de la Gucci trebuie cu siguranță să își găsească locul în colecția ta de accesorii de lux. 

Ochelari de soare masca Gucci GG0584s-004

VEZI AICI OCHELARII DE SOARE MASCA GUCCI GG0584S-004

4. Ochelarii futuristi sau Mascherine 

1.   Sunt o reinterpretare urbana a ochelarilor de ski, iar in mod special, ochelarii micro Balenciaga sunt un accesoriu must have pentru iubitorii de fashion. Forma inedită a lentilei, decorată cu logo-ul casei Balenciaga va atrage toate privirile! 

Ochelari de soare futuristi Balenciaga BB0041s-001

OVEZI AICI OCHELARII DE SOARE BALENCIAGA

5. Ochelarii Aviator Clasic

Sunt de nelipsit din colecția de accesorii a oricărui fashion icon. Ochelarii aviator de la Cartier, cu o formă îngustă și decorați cu accesoriul de piele între lentile, aduc un plus de eleganță și stil ținutei. Acest model unisex, bijuterie, devin piesa de rezistență a outfitului tau.

Ochelari de soare aviator Cartier CT0193s-001

VEZI AICI OchelariI De Soare Cartier

   1

     

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0