.

.

Noutatile colectiei de ochelari Cartier Fall-Winter 22
Publicat de      24.10.2022     Home , Trending NOW , Fashion News    0 Comentarii
Noutatile colectiei de ochelari Cartier Fall-Winter 22

       

Cartier este unul dintre cele mai mari nume din industria bijuteriilor si ceasurilor de lux si totodata o referinta a luxului contemporan. Fondata in anul 1847, casa Cartier a devenit una dintre cele mai apreciate case de bijuterii la nivel mondial, datorita creativitatii distinctive ce imbina respectul fata de traditia si cultura franceza cu designuri modern, iconice.

Colectia de ochelari Cartier Fall-Winter 22 surprinde, ca de fiecare data, prin noi forme si detalii si este inspirata din designurile bijuteriilor si ceasurilor iconice ale casei, precum Panthère de Cartier si Santos de Cartier. Formele clasice, precum aviator sau caravan, sunt reinterpretate prin detalii moderne, contemporane, intr-un mod inovator si unic.

     

santos de cartier noua colectie ochelari cartier      

   

Ramele Santos de Cartier aduc un omagiu spiritului liber si neinfricat al aviatorului Alberto Santos Dumont (vezi aici mai multe despre istoria Santos de Cartier), prin designuri ce prezinta suruburile iconice vizibile, ca detaliu ce decoreaza atat bratul ochelarilor, cat si partea frontala a ramei. 

     

    

ochelari cartier noua colectie     

    

Inspiratia vintage este una dintre cele mai mari tendinte in noul sezon, iar colectia de ochelari Cartier Toamna-Iarna 22 propune forme iconice din anii ’80 reinterpretate, ce combina aspectul vintage cu creativitatea si viziunea moderna a casei, prin noi mixuri de materiale si detalii inserate in designul ochelarilor.

       

panthere de cartier colectie noua ochelari cartier     

   

Atat ochelarii de soare cat si ramele de vedere Panthère de Cartier prezinta o noua estetica a emblematicului simbol al panterei, cu fatete geometrice, decorate cu detalii din smalt negru. In plus, forma ramelor Panthère de Cartier din noua colectie Fall Winter 22 este inspirata de acest simbol: Cartier reinterpreteaza designul clasic aviator, si propune formele grafice, geometrice.

    

 Care este forma ta preferata din colectia de ochelari Cartier, Fall-Winter 22?

Descopera aici intreaga colectie de ochelari Cartier, disponibila pe koptic.ro, singurul site din Romania dedicat 100% ochelarilor de designer.

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0