.

.

Ramele de ochelari pentru copii, concepute pentru confort și stil
Publicat de      13.12.2022     Home    0 Comentarii
Ramele de ochelari pentru copii, concepute pentru confort și stil

Știm cu toții cât de dificilă poate fi selectarea unei perechi de ochelari potrivite și de înaltă calitate pentru un copil. De aceea, noi îți venim in ajutor cu o scurta lista de branduri care sunt întrunesc toate criteriile necesare.

Fiecare etapă a vieții necesită un tip diferit de ochelari cu caracteristici aparte. Ochelarii pentru adulți sunt aceiași pentru toate vârstele. Ochelarii pentru copii sunt diferiți de ochelarii pentru adulți, deoarece există destul de multe diferențe în ceea ce privește modul în care sunt purtați, utilizați și caracteristicile fizice.

Materialul folosit pentru rame trebuie să fie potrivit pentru agilitatea naturală a copilului tău, ceea ce înseamnă că acestea trebuie să fie robuste și rezistente la șocuri.

Brațele ramelor merită si ele atenție deosebită. Ochelarii trebuie să se așeze în mod natural în poziția corectă, iar brațele nu trebuie să exercite presiune.

    

rame de vedere copii puma    

Rame de ochelari Puma

Perfecte pentru copiii activi, ramele de ochelari Puma sunt disponibile într-o varietate de culori și stiluri,  sunt moderne, sportive si ideale pentru copiii care doresc să-și exprime individualitatea.

Aceste rame, in culori vibrante și rezistente la zgârieturi, au fost fabricate special pentru nevoile copiilor din materiale ușoare, dar durabile, iar balamalele flexibile cu arc mențin ochelarii la locul lor în timpul activității, ceea ce le face ideale pentru purtarea zilnică.

Fiecare rama de ochelari PUMA pentru copii este sigură și hipoalergenică pentru a oferi un confort remarcabil și o potrivire ireproșabilă. Realizate din metal și acetat robust, ramele atrăgătoare si într-o varietate de stiluri la modă și culori distractive, acestea vor fi apreciate de copilul tău.

    

      

Rame de ochelari Chloé

Brandul Chloé va pune la dispoziție o gamă variată de mărimi, forme și culori din care puteți alege!

Ramele pentru copii Chloé sunt la fel de pline de viață pe cât sunt de elegante. Colecțiile de ochelari Chloé sunt destinate atat mamelor cat si fetitelor, si  dispun de o varietate de rame de inspirație retro, decorate cu plăcuțe elegante cu logo pe tâmplă, dar si de modele rotunde, aviator și pătrate la modă într-o paletă de culori pastelate, feminine.

De asemenea, brandul Chloé dispune de modele mama-fiica, unde anumite de modele de rame de ochelari se găsesc atât in varianta pentru dama cat si in varianta pentru micuța domnișoară.

Adaptate special pentru proporțiile lor mai mici, ramele sunt confecționate din acetat bio, ce conține in compoziția lui bumbac si sunt hipoalergenice.

    

     

Rame de ochelari Stella McCartney

Modelele moderne și atrăgătoare de rame de ochelari Stella McCartney le permit copiilor să exploreze lumea modei cu creativitate.

Un lider în domeniul modei sustenabile, casa Stella McCartney creează modele pentru fete și băieți care celebrează expresia, curiozitatea și, mai presus de toate, bunătatea.

Concepute pentru micii pionieri ai planetei, ramele de ochelari Stella McCartney vin într-o varietate de culori distractive si sunt confecționate din acetat bio de înaltă calitate, care le oferă rezistenta îndelungată si flexibilitate.

 

De la stiluri clasice până la cele mai recente tendințe, descoperă aici selectia de rame de vedere pentru copii, disponibila pe koptic.ro

Distribuie acest articol:

Lasa un comentariu

* Nume:
* Adresa de email: (Nu este publicat)
   Website: (URL website cu http://)
* Comentariu:
Introdu codul
0
0